Homepage  / Vedete româneşti

Lili Sandu, despre modul surprinzător în care și-a câștigat primii bani. Ce a făcut la vârsta de 12 ani

Lili Sandu, despre modul surprinzător în care și-a câștigat primii bani. Ce a făcut la vârsta de 12 ani
9

de Roxana Mirea,

Lili Sandu a povestit la „Vorbește lumea”, emisiune pe care o moderează, cum și-a câștigat primii bani. La vârsta de doar 12 ani, ea a început să îl ajute pe tatăl ei, care avea un atelier de tâmplărie. Iată ce a trebuit Lili Sandu să facă pentru a-și cumpăra un tricou pe care și-l dorea foarte mult.

Cum și-a câștigat Lili Sandu primii bani

Lili Sandu a povestit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” cum și-a câștigat primii bani. Pe când avea 12 ani, ea a început să în ajute pe tatăl ei, care avea un atelier de tâmplărie. Vedeta era cea care scria pe cruci numele și anii oamneilor care încetau din viață.

„Dacă vă spun ce am făcut eu pentru primii bani, v-o ia corpul razna. Fiți atenți ce am făcut eu! Tatăl meu, când s-a pensionat, era tâmplar. Îi plăcea foarte mult să facă, să decoreze prin casă și a făcut din asta și un business. Aveam un atelier de tâmplărie.

Eu aveam vreo 12 ani și eram rockeriță și voiam să-mi cumpăr un tricou cu Slayer. Tatăl meu făcea tot felul de chestii, tâmplării, ferestre, uși prin casă. Dar se întâmpla să mai moară oamenii și să facă și un coșciug. Când făcea coșciug, trebuia să facă și cruce.

Și tatăl meu s-a gândit și mi-a zis, că de asta sunt o femeie independentă, de mică am fost: Mă, tată, eu nu vreau să-ți dau bani, că tu poți să-ți câștigi banii altfel. Scrii foarte frumos. Nu vrei să mă ajuți tu? Eu scriam crucile, muncă cinstită. Când mi-am luat tricoul eram atât de mândră”, a povestit Lili Sandu la „Vorbește lumea”, conform Fanatik.

Lili-Sandu-deschidereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lili Sandu, despre rolul de mamă și de iubită

Lili Sandu trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu de aproximativ 10 ani de zile. Ea a devenit mamă în anul 2022, atunci când pe lume a venit băiețelul ei, Thomas Jay. Într-un interviu recent, aceasta ne-a spus că este „o mamă normală”.

Sunt o mamă normală, încerc să nu fiu mai dură decât este cazul sau mai permisivă. Da, îmi este frică când văd că îi crește febra sau că se simte foarte rău, dar sunt într-un echilibru bun cu Silviu. Și ne găsim drumul corect”, ne-a spus Lili Sandu.

Întrebată dacă are simte vreo teamă în relația ei, Lili Sandu ne-a spus că: „Nu am frici, cred că este greșit să fii într-o relație în care ți-e frică de ceva anume. Noi ne bucurăm de fiecare moment al relației încă de când ne-am cunoscut în urmă cu 7 ani. Cred că cea mai mare problemă care ar putea apărea vreodată ar fi să nu mai comunicăm la fel de bine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton