Homepage  / Vedete româneşti

Lili Sandu, primele declarații despre faptul că nu a primit rolul Magdei din serialul „Clanul”. „Am plâns”. Reacția lui Jojo

Lili Sandu, primele declarații despre faptul că nu a primit rolul Magdei din serialul „Clanul”. „Am plâns”. Reacția lui Jojo
9

de Roxana Mirea,

În ediția de astăzi a emisiunii „Vorbește lumea” care este moderată de Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, la Pro TV, a fost invitată Cătălina Grama, alias Jojo. Cu această ocazie, Lili Sandu a dezvăluit că și ea a dat probă pentru rolul Magdei din serialul „Clanul”, rol care este interpretat de Jojo.

Lili Sandu a plâns că nu a obșinut rolul din „Clanul”

În cadrul ediției de astăzi a emisiunii „Vorbește lumea, Lili Sandu a mărturisit că a dat și ea probă pentru a juca în serialul „Clanul” și că a plâns în momentul în care a aflat că Magda nu va fi interpretată de ea, ci de Jojo.

Că ai amintit de castingul pentru Clanul, aș vrea să vă fac o dezvăluire, ca să știți cum a stat treaba și să vă bucurați că sunt aici cu voi acum. Încă din fașă știam de acest proiect pentru că am fost invitată, la rândul meu, să dau casting pentru Magda. Mi-a plăcut extrem de mult cum a fost scris și întâmplarea frumoasă a făcut că am ajuns pe lista scurtă. Adică, am avut audiție după care call back și lista scurtă a fost între mine și Cătălina”, a spus Lili Sandu la Pro TV, conform Fanatik.

Lili-Sandu-deschidereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lili Sandu a susținut că ar fi fost și mai greu să asimileze vestea dacă în locul lui Jojo era altcineva.

„Ideea este că, vă spun sincer, dacă ar fi fost oricine altcineva în afară de Cătălina, m-aș fi supărat foarte tare. Oricum, am plâns un pic, pentru că mi-am dorit foarte mult acest rol. Dar Cătălina face un rol admirabil”, a adăugat Lili Sandu.

Reacția lui Jojo, după declarațiile făcute de Lili Sandu

În serialul „Clanul”, Cătălina Grama o interpretează pe Magda, soția lui Bebe Măcelaru. Actrița a dezvăluit că și ea a trecut prin atâtea castinguri la care nu a fost aleasă.

Mulțumesc mult. Și eu am trecut prin atâtea castinguri la care nu am fost aleasă. E grea viața de actor. Lili are dreptate. Asta i s-a părut și lui Achim ciudat, când ești atât de bun la o probă, de ce nu ești?! Ți se potrivește foarte bine rolul aici”, a reacționat Jojo, după declarațiile făcute de Lili Sandu.

jojo-in-serialul-clanul-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Jojo a spus că între ea și personajul Magda a fost „dragoste la prima citire”. De asemenea, ea nu s-a sfiit să spună că soțul său, Paul Ipate, îi este și cel mai mare critic.

Paul e foarte sincer. Este cel mai mare, cel mai aspru și cel mai bun critic al meu. Dacă ceva trece de ochiul lui, înseamnă că este bun. Vreau să vă spun cu toată sinceritatea și din toată inima că atunci când s-a dat primul episod din Clanul în care am apărut eu și ne-am uitat, toată familia, nu-mi găseam locul pe canapea.

Îmi transpirau palmele. Îmi era rău, efectiv. Știam că eu am muncit și am pus acolo tot ce aveam eu mai bun. Presiunea era că văzuseră deja măiestria celorlalți actori”, a povestit Jojo.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton