Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lily Collins a întors toate privirile la PaleyFest 2022. Cine a însoțit-o pe actrița din „Emily in Paris”

Lily Collins a întors toate privirile la PaleyFest 2022. Cine a însoțit-o pe actrița din „Emily in Paris”
13

de Andra Stana,

Lily Collins a fost ravisantă într-o ținută ieșită din comun la PaleyFest 2022, care a avut loc recent la Dolby Theatre din Hollywood, California. Actrița din „Emily in Paris” a purtat un costum elegant, albastru, o creație din colecția de primăvară a Prabal Gurung. Cine a însoțit-o la eveniment. 

Actrița de 33 de ani a întors toate privirile când a apărut pe covorul roșu de la PaleyFest 2022. Vedeta din „Emily in Paris” a îmbrăcat un costum format dintr-un blazer și o fustă scurtă de un albastru strălucitor.

La această ținută, fiica lui Phil Collins a asortat un top nude și o pereche de pantofi cu toc în aceeași nuanță, scrie filmnow.ro. Lily și-a prins părul într-un coc lejer, lăsându-și câteva șuvițe libere. 

Lily Collins nu a venit singură la PaleyFest 2022

Pe covorul roșu de la PaleyFest, Lily Collins a fost însoțită de colegii săi din serialul „Emily in Paris”, Camille Razat și Ashley Park, respectiv Lucien Laviscount și Lucas Bravo.

The 39th Annual PaleyFest screening of “Emily In  Paris”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Zilele trecute, Darren Star, producătorul „Emily in Paris”, a anunțat că Alfie, interpretat de Lucien Laviscount, va deveni personaj permanent în serial. Acesta fusese prezentat ca personaj recurent în sezonul 2 al producției Netflix.

De asemenea, Star a confirmat că „Emily In Paris” va începe producția pentru al treilea sezon în această vară, scrie collider.com.

Lily Collins a avut probleme de sănătate în timpul filmărilor pentru „Emily in Paris”

Lily Collins este protagonista serialului Netflix „Emily in Paris”, iar ținutele ei sunt unul dintre elementele cheie ale seriei. Ei bine, chiar dacă actrița apare mereu ca scoasă din cutie pe micul ecran, garderoba ei obligatorie a avut și un cost. Din cauza rolului său din „Emily in Paris”, Lily Collins s-a confruntat cu o problemă pentru care a mers săptămânal la medic.

Lily Collins a dezvăluit, de curând, că a trebuit să sacrifice confortul pentru stil în timpul filmărilor pentru serialul de succes, „Emily in Paris”, care a fost recent reînnoit pentru un al treilea și al patrulea sezon.

Lily Collins a spus că ar vrea să meargă pe străzi unde poate purta doar pantofi fără toc. Actrița a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme din cauză că personajul ei din serialul Netflix poartă tocuri tot timpul. Ea chiar a mers săptămânal la medicul specialist.

 „Dar singurul lucru este că, vreau doar să merg pe străzile unde poți purta pantofi fără toc, pentru că purtând tocuri… Adică, nu-ți imaginezi cât de dureros ar putea fi asta în Paris. De fapt, am mers la un podolog în fiecare săptămână să-mi repare picioarele pentru că purtam tocuri tot timpul”, a spus actrița potrivit People.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton