Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lily Collins, dezvăluiri din viața de femeie măritată. Ce a aflat vedeta din „Emily in Paris” după primul an de căsnicie

Lily Collins, dezvăluiri din viața de femeie măritată. Ce a aflat vedeta din „Emily in Paris” după primul an de căsnicie

de Andra Stana,

Înainte de a fi gazda unui eveniment important din Los Angeles, în weekend, Lily Collins s-a destăinuit despre viața de cuplu cu soțul Charlie McDowell. Vedeta din „Emily in Paris” l-a numit pe acesta „cel mai bun prieten al ei”.

Lily Collins, mesaj pentru soțul ei la un an de la nuntă

La un an după ce s-a căsătorit cu scenaristul și regizorul Charlie McDowell, Lily Collins s-a destăinuit despre viața de proaspăt căsătorită, împărtășind ce a învățat despre soțul ei și despre relația lor de cuplu.

„Putem să cucerim orice”, a declarat ea în exclusivitate pentru E! News la cea de-a 16-a ediție a Galei anuale a campaniei GO, prezentată de Netflix și Beachbody în Los Angeles, pe 8 octombrie. „Am trecut prin atât de multe schimbări la nivel global, personal, și să poți avea lângă tine un partener care să te facă să râzi în momentele în care ai cea mai mare nevoie și să te ajute să treci emoțional prin lucruri, cum ar fi să te muți într-o țară străină timp de patru luni.”

Vedeta din Emily in Paris a adăugat: „Mă simt atât de recunoscătoare că am pe cineva lângă mine pentru a putea realiza asta și pe cea mai bună prietenă a ta alături de tine tot timpul.

La evenimentul caritabil plin de vedete, Charlie și-a escortat soția – gazda serii – pe covorul roșu, în timp ce aceasta purta o rochie Prada și bijuterii Cartier.

Lily, 33 de ani, și Charlie, 39 de ani, au oficializat relația pe Instagram în august 2019 și s-au logodit un an mai târziu. S-au căsătorit în septembrie 2021, într-o ceremonie intimă de nuntă în Colorado, în fața familiei și a prietenilor, inclusiv a mamei mirelui, actrița Mary Steenburgen.

„Charlie, fiul meu, și Lily, nora mea!!! Vă mulțumim că ne-ați lăsat să ne bucurăm cu toții de frumusețea pură a iubirii voastre unul pentru celălalt”, a scris Mary pe Instagram după ceremonie. „Inima mea este debordantă și aproape că mă simt ca și cum ultimele zile au fost un fel de vis frumos. Dar totul este real și mă simt cea mai norocoasă mamă din lume”.

Lily Collins, fotografii de cuplu adorabile, împărtășite cu fanii

Lily și-a marcat prima aniversare a nunții luna trecută cu un omagiu adus lui Charlie. Într-o postare pe rețelele de socializare, actrița a împărtășit cu fanii ei o serie de fotografii de cuplu.

„Îți mulțumesc că ai fost stânca mea, sursa mea constantă de iubire și râsete și sprijinul meu emoțional pe tot parcursul timpului nostru aici încă o dată”, a scris ea pe Instagram pe 30 septembrie. „Fețele noastre rezumă destul de bine acest sezon. Cu siguranță știm cum să muncim din greu și să jucăm din greu împreună. Te iubesc dincolo de @charliemcdowell și nu aș fi putut să o fac fără tine”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton