Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lily Collins s-a căsătorit. Actrița din „Emily in Paris” a avut o nuntă ca-n povești

Lily Collins s-a căsătorit. Actrița din „Emily in Paris” a avut o nuntă ca-n povești
15

de Ioana Maria,

Lily Collins, actrița care interpretează rolul principal în serialul „Emily in Paris”, difuzat de Netflix, s-a căsătorit cu regizorul Charlie McDowell în Dutton Hot Springs, Colorado.

Actrița în vârstă de 31 de ani, care este fiica starului trupei Genesis, Phil Collins, a avut parte de o nuntă de vis, organizată în aer liber la Dunton Hot Springs, o zonă spectaculoasă cu izvoare termale.

Ceea ce a început ca un basm, a devenit acum realitatea mea pentru totdeauna. Nu voi putea niciodată să descriu în cuvinte cât de fantastic a fost weekendul trecut, dar un început plin de magie este perfect.

Lily Collins, despre nunta ei

Vedeta din „Emily in Paris” și Charlie formează un cuplu din 2019 și și-au anunțat logodna în toamna anului 2020 când, după aproape un an de pandemie, când au fost nevoiți să stea foarte mult timp împreună, și-au dat seama că sunt potriviți unul pentru celălalt.

Charlie McDowell, care este fiul actorilor Malcolm McDowell şi Mary Steenburgen, a fost în trecut cu Emilia Clarke și Rooney Mara. Lily Collins a mai avut relații cu Nick Jonas, Taylor Lautner și Zac Efron.

Lily Collins a devenit cunoscută în 2012, datorită rolului principal din „Oglindă, oglinjoară”, iar acum e considerată de unele persoane o vedetă mai mare decât tatăl ei, cântăreţul Phil Collins, lucru despre care declara că i se pare foarte ciudat.

Lily mai are patru fraţi vitregi, Joely şi Simon (din prima căsătorie a tatălui ei, cu Andrea Bertorelli), Nicholas şi Matthew (din a treia căsătorie a acestuia, cu Orianne Cevey).

Lily Collins - Emily in ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Despre serialul „Emily in Paris”

Serialul produs de Netflix „Emily în Paris” prezintă viața unei tinere americance, specialistă în marketing, care primește jobul visat la Paris și învață să jongleze cu sarcinile noului post, cu proaspeții prieteni și cu relațiile care apar la orizont.

După succesul fulminant de care s-a bucurat primul sezon, Netflix a anunțat că serialul va fi reînnoit cu un nou sezon.

„Emily in Paris” este realizat de casa de producție a creatorului Darren Star, care este omul din spatele altor producții de succes precum „Totul despre sex”, „Melrose Place”, „Beverly Hills 90210”.

Fotografii: Hepta / foto principală – cedarandpines.com

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton