Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lily Collins, mesaj pentru fani înainte de lansarea „Emily in Paris”, sezonul 3, pe Netflix. „Înapoi în Paris!”

Lily Collins, mesaj pentru fani înainte de lansarea „Emily in Paris”, sezonul 3, pe Netflix. „Înapoi în Paris!”

de Redactia Tvmania

Lily Collins a împărtășit pe Instagram imagini din „Emily In Paris”, sezonul 2 și a menționat în postarea sa: „Back(bend) in Paris! Nu vă pot arăta încă prea multe din sezonul 3 - așa că iată un mic flashback deocamdată!”

„Emily in Paris” a fost reînnoit cu sezoanele 3 și 4 la începutul acestui an. Fanii serialului de pe Netflix, cu Lily Collins în rol principal, așteaptă cu nerăbdare primele imagini din sezonul 3. Cu toate acestea, se pare că mai trebuie să aștepte o vreme.

Lily, care îi dă viață personajului Emily Cooper, a publicat pe contul său de Instagram două imagini uimitoare, de tip flashback din sezonul 2.

„Cu multă dragoste, din sezonul 2…”, a scris protagonista „Emily in Paris”, pe Instagram. În comentarii, colega ei din serial, Ashley Park, a scris: „C’est perfect 🌸❤️”.

„Emily in Paris” va avea (cel puțin) 4 sezoane

În ianuarie 2022, „Emily in Paris”, serialul lansat de Darren Star (creatorul „Sex and the City”), a fost reînnoit cu încă două sezoane de Netflix. Atunci, Lily Collins, protagonista serialului, a avut o reacție pe conturile de socializare.

Când vestea prelungirii serialului său cu încă două sezoane a apărut în presă, Lily Collins a avut o reacție în mediul online. Pe contul său de Instagram, actrița de 32 de ani le-a mulțumit fanilor.

„M-am trezit devreme pentru a vă oferi o veste FOARTE interesantă… @emilyinparis se întoarce cu sezonul 3… ȘI așteptați… sezonul 4!!!!! Nu îmi dau seama dacă lui Emily i-ar plăcea sau ar urî această ținută în care sunt îmbrăcată când fac acest anunț, dar ar țipa oricum. Vă iubesc cu adevărat pe toți, vă mulțumesc mult pentru sprijinul incredibil. Serios, de abia aștept! Mulțumesc frumos!!…”, a scris Lily Collins pe Instagram.

Sezonul 2 din „Emily in Paris” a debutat în Top 10 Netflix global

Netflix le dă o veste bună de început de an fanilor serialului „Emily in Paris”. Producția cu Lily Collins în rol principal a fost reînnoită cu sezoanele 3 & 4.

Sezonul 2 a fost lansat pe 22 decembrie, debutând în Top 10 Netflix global și în fruntea listei în 94 de țări, cu 107,6 milioane de ore vizionate (22 – 26 decembrie), a anunțat Netflix.

Sezonul 1 a făcut, de asemenea, să apară în lista Top 10 global în 53 de țări.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton