Homepage  / Vedete străine

Lily James, despre transformarea în Pamela Anderson pentru serialul „Pam & Tommy”. Asemănarea este incredibilă

Lily James, despre transformarea în Pamela Anderson pentru serialul „Pam & Tommy”. Asemănarea este incredibilă
9

de Roxana Mirea,

Lily James și Sebastian Stan îi interpretează pe Pamela Anderson și Tommy Lee, în serialul „Pam & Tommy”, care va avea premiera pe 2 februarie. Lily James a vorbit despre transformarea ei în Pamela Anderson și a declarat că niciodată nu a muncit atât de mult pentru a intra în pielea unui personaj.

Lily James, despre transformarea în Pamela Anderson

Lily James, în vârstă de 32 de ani, a vorbit cu sinceritate despre transformarea ei în Pamela Anderson în serialul Hulu „Pam & Tommy”, care va avea premiera pe 2 februarie.

N-am muncit niciodată atât de mult”, a spus Lily James, într-un articol de copertă pentru Porter Magazine. „Am citit cărțile pe care le-a scris [Anderson], i-am citit poezia, pot să repet ca un papagal toate interviurile ei.”

Pe lângă munca ei intensă pentru a se pregăti pentru acest rol și a intra cât mai bine în pielea personajului, transformarea ei este incredibilă.

Nu am mai interpretat niciodată un personaj pentru care să arăt foarte diferit de mine. Și chiar mi-ar plăcea să continui în acest sens, pentru că am simțit că există ceva foarte eliberator în asta. Din treaba asta a izvorât o vitejie. O vitejie care a venit din… dispariție”, a declarat Lily James, despre tranformarea în Pamela Anderson.

„Încet-încet, echipa noastră incredibilă a găsit un echilibru în care semănam cu Pamela, dar simțeam și că aș putea să acționez prin asta”, a mai povestit actrița, menționând că realizarea machiajului durează aproximativ patru ore, începând cu ora 3 dimineața.

După filmări, Lily James trebuia să redevină ea, însă acest lucru îi displăcea într-o oarecare măsură.

Am urât asta. A fost ca și cum trebuia să renunț la toate aceste superputeri. Mi-a plăcut foarte mult fizicul și senzualitatea, chiar și până la unghiile lungi. Era atât de mult caracter de care să te ții – a fost cu adevărat palpitant.”

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Producătorul „Pam & Tommy”, despre drama biografică

Pe lângă Lily James, din distribuție fac parte și Sebastian Stan în rolul lui Tommy Lee, Seth Rogen în rolul lui Rand Gauthier și Nick Offerman în rolul unchiului Miltie. „Pam & Tommy” urmărește povestea de dragoste a unuia dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood, dar și momentul în care, la sfârșitul anilor 1990, o casetă video de aproape o oră cu scene intime dintre Pamela Anderson și Tommy Lee a fost dezvăluită publicului.

După ce am trăit acea perioadă în cultura noastră, mi s-a părut un moment bun să reexaminăm ceea ce s-a întâmplat cu Pam și Tommy în 1995 prin prisma anului 2022”, a explicat producătorul Sue Naegle pentru People, despre motivul pentru care povestea lui Anderson și Lee rămâne actuală astăzi.

Naegle a adăugat: „S-au întâmplat atât de multe cu nașterea internetului și această casetă a modelat cu adevărat cultura celebrităților și paparazzii invazivi pe care îi cunoaștem astăzi. Povestea are atât de multe părți în mișcare, încât trebuia spusă într-o serie”.

Regizorul serialului „Pam & Tommy” este australianul Craig Gillespie, cel care a regizat și „I, Tonya”, o altă dramă biografică despre un scandal din anii ’90. Serialul „Pam & Tommy” are 8 episoade.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton