Homepage  / Vedete străine

Lily James a strălucit pe covorul roșu. Actrița din „Pam & Tommy” a purtat o rochie transparentă, cu spatele gol

Lily James a strălucit pe covorul roșu. Actrița din „Pam & Tommy” a purtat o rochie transparentă, cu spatele gol

de Roxana Mirea,

Lily James a arătat senzațional pe covorul roșu, aseară, 8 martie, pentru a sărbători finalul serialului „Pam & Tommy”. Actrița, în vârstă de 32 de ani, a îmbrăcat o rochie aurie, lungă, dar cu spatele gol pentru evenimentul special. În plus, Lily James a fost însoțită de Sebastian Stan, care îl interpretează pe Tommy Lee în serial.

Lily James a strălucit pe covorul roșu

Lily James a strălucit la propriu pe covorul roșu, aseară, 8 martie, la premiera ultimului episod din serialul „Pam & Tommy”, eveniment care a avut loc în Los Angeles. Actrița în vârstă de 32 de ani a atras privirile tuturor, într-o rochie aurie. De asemenea, și decolteu adânc al actriței a fost admirat. În plus, rochia a fost trasparentă și cu detalii metalice delicate, în timp ce gâtul și bretelele erau decorate cu paiete aurii.

În plus, Lily James a avut prinsă în talie o curea din același material ca rochia, care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Actrița a fost însoțită la eveniment de Sebastian Stan, care și-a făcut apariția pe covorul roșu într-un costum de catifea roz.

La eveniment, Lily James a împărtășit ce „responsabilitate uriașă” a fost să o interpreteze pe Pamela Anderson în serialul „Pam & Tommy”.

Este întotdeauna o responsabilitate atât de uriașă să joc pe cineva, o persoană reală, mai ales Pam, ea este un icon. O iubesc cu adevărat și am vrut să încerc să-i fac dreptate și să încerc să-i captez spiritul și să explorez cu adevărat ceea ce s-a întâmplat la acea vreme și cum a fost tratată și cum lucrurile s-au schimbat sau nu s-au schimbat”, a explicat Lily James pentru ET.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton