Homepage  / Vedete străine

Lily-Rose Depp a confirmat relația cu noua iubită. Cu cine se iubește fiica lui Johnny Depp

Lily-Rose Depp a confirmat relația cu noua iubită. Cu cine se iubește fiica lui Johnny Depp
6

de Roxana Mirea,

Lily-Rose Depp iubește din nou! Fiica lui Johnny Depp trăiește o poveste de dragoste cu cântăreața de rap 070 Shake. Actrița a confirmat relația, când a publicat o imagine cu ea și noua ei iubită în timp ce se sărutau.

Cine este iubita lui Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp are o nouă iubită. Recent, actrița din „The Idol” a stârnit zvonuri în ceea ce privește viața ei amoroasă. Fiica lui Johnny Depp se iubește cu cântăreața de rap 070 Shake. La începutul lunii mai, Lily-Rose Depp a confirmat aparent relația lor, deoarece a postat o fotografie cu artista pe Instagram Story, în timp ce se sărutau. „4 luni cu dragostea mea”, a scris actrița în dreptul imaginii, conform unei capturi de ecran obținute de Page Six.

La scurt timp după aceea, Lily-Rose Depp și 070 Shake, al cărui nume real este Danielle Balbuena, au fost fotografiate sărutându-se în fața aeroportului LAX, în timp ce actrița se întorcea acasă de la Festivalul de Film de la Cannes din Franța, unde și-a promovat noul serial HBO, cu The Weeknd.

Înainte de 070 Shake, fiica lui Johnny Depp a avut relații cu câteva nume mari de la Hollywood, printre care Timothée Chalamet și Austin Butler. Depp și Chalamet s-au întâlnit timp de doi ani înainte de a pune capăt relației în 2020. Apoi, în august 2021, ea a fost fotografiată în timp ce se săruta cu Butler.

Photocall de „The Idol” lors du 76ème Festival International du Film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Lily-Rose Depp a confirmat relația cu iubita ei

Lily-Rose Depp nu este singurul nume mare cu care 070 Shake a avut legături romantice. Într-un reportaj Vogue în 2017, publicația a remarcat că aceasta a avut o relație cu Sophia Diana Lodato. De asemenea, ea a avut anterior o relație cu cântăreața Kehlani, cu care s-a întâlnit din 2021 până în 2022. Pe lângă faptul că au făcut diverse apariții publice împreună, au împărțit ecranul în videoclipul „Melt” al lui Kehlani, scrie People.

În timpul unui interviu acordat pentru Pitchfork, 070 Shake a vorbit despre faptul că nu-și pune etichete pe sexualitatea sa, spunând: „Nu mă identific ca fiind queer, gay sau altceva. Pur și simplu îmi plac fetele.”

Lily-Rose Depp și iubita ei- care au o relație de la jumătatea lunii ianuarie – au stârnit primele zvonuri referitoare la relația lor în timpul Săptămânii Modei de la Paris din acest an, care a avut loc între 27 februarie și 7 martie. Apoi, fiica lui Johnny Depp a confirmat relația când a publicat o fotografie cu ele în timp ce împart un sărut, luna trecută.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton