Homepage  / Vedete străine

Lily-Rose Depp, despre scandalul dintre tatăl ei și Amber Heard. De ce fiica lui Johnny Depp nu vrea să fie implicată

Lily-Rose Depp, despre scandalul dintre tatăl ei și Amber Heard. De ce fiica lui Johnny Depp nu vrea să fie implicată
10

de Roxana Mirea,

Johnny Depp și fosta sa soție, Amber Heard, au fost protagoniștii unui proces intens mediatizat. Pe tot parcursul procesului, dar și după ce acesta s-a încheiat, fiica actorului, Lily-Rose Depp, nu a vrut să fie implicată sau să vorbească despre acest subiect. Iată care este motivul.

De ce fiica lui Johnny Depp nu a luat parte la procesul dintre el și Amber Heard

Lily-Rose Depp, fiica actorilor Johnny Depp și Vanessa Paradis, a rămas tăcută în legătură cu recentele controverse și probleme legale ale celebrului ei tată. Și, potrivit unui nou interviu acordat revistei Elle, ea intenționează să rămână așa.

„Când ceva atât de privat și atât de personal devine dintr-o dată atât de public, mă simt cu adevărat îndreptățită să-mi văd de gândurile mele și să nu le împărtășesc. De asemenea, cred că nu sunt aici să răspund pentru nimeni. De-a lungul carierei mele, oamenii au vrut să mă definească cu ajutorul bărbaților din viața mea, fie că sunt membrii familiei sau iubiții mei. Vreau să fiu definită prin lucrurile pe care le-am făcut până acum”, a declarat fiica lui Johnny Depp, în vârstă de 23 de ani.

Într-un proces foarte mediatizat, Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta sa soție Amber Heard pentru defăimare după ce aceasta a publicat în 2018 un articol de opinie în Washington Post în care se descria ca fiind o supraviețuitoare a abuzului domestic. Heard nu l-a menționat pe Depp cu numele, dar el a susținut că editorialul a adus totuși daune imense carierei și reputației sale.

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Lily-Rose Depp: „Oamenii vor avea idei preconcepute despre tine”

Depp a avut câștig de cauză în procesul de defăimare și a primit daune de peste 10 milioane de dolari. Heard a obținut, de asemenea, o victorie parțială în cererea reconvențională și a primit daune de 2 milioane de dolari.

În interviul acordat revistei Elle, Lily-Rose Depp s-a adresat și criticilor care spun că a beneficiat de nepotism la Hollywood.

Internetul pare să se preocupe foarte mult de acest gen de lucruri„, a spus ea. „Oamenii vor avea idei preconcepute despre tine sau despre cum ai ajuns acolo, iar eu pot spune cu siguranță că nimic nu-ți poate aduce un rol, cu excepția faptului că ești potrivită pentru acel rol. Internetului îi pasă mult mai mult de cine este familia ta decât de oamenii care te distribuie în anumite lucruri.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton