Homepage  / Articole

Lindsay Lohan, beată când a pozat pentru Playboy?

Lindsay Lohan, beată când a pozat pentru Playboy?

de Redactia Tvmania

Lindsay Lohan, care a vrut cu tot dinadinsul să apară în Playboy, a avut o apariţie şocantă în ziua shooting-ului, scrie National Enquirer. Se pare că vedeta era atât de emoţionată încât nu a putut fi considerată un model prea „cooperant”.

Revista americană au citat surse din apropierea lui Lindsay Lohan atunci când au afirmat că vedeta râdea fără motiv şi spunea lucruri fără sens în continuu, deşi fotografii încercau să o liniştească pentru a reuşi să pozeze.

Alături de ea se afla sora în vârstă de 17 ani a actriţei, dar şi o armată de bodyguarzi.

„Se mişca cu încetinitorul. Nu prea înţelegea în ce direcţie i se spunea să se uite”, a spus sursa citată.

Deşi a primit în jur de 700.000 de dolari pentru pozele din Playboy, a cărei copertă a apărut pe internet înainte de lansarea oficială, în ziua programată pentru fotografii, Lindsay nu mai părea să fie prea încântată de ideea de a apărea goală.

„Părea că regretă că se află acolo”, după care, spune sursa, şi-a mai revenit şi a început să se comporte ca şi cum „le făcea tuturor celor prezenţi o favoare pentru simplul fapt că se afla acolo”.

Unul dintre motivele pentru care a acceptat să apară în Playboy, pe lângă dorinţa de a fi din nou în lumina reflectoarelor, este şi domeniul financiar, care îi face probleme actriţei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton