Homepage  / Netflix

Lindsay Lohan își extinde parteneriatul cu Netflix. Actrița va juca în două filme noi

Lindsay Lohan își extinde parteneriatul cu Netflix. Actrița va juca în două filme noi

de Cătălina Matei,

După o perioadă lungă de pauză, Lindsay Lohan revine cu forțe proaspete pe platourile de filmare și cu proiecte noi. Actrița americană va juca în două filme noi pentru Netflix.

Potrivit Variety, Lindsay Lohan își extinde parteneriatul cu Netflix, semnând un acord pentru a juca în două filme noi pentru serviciul de streaming. Actrița apare deja în rolul principal în viitoarea comedie romantică de vacanță Netflix, „Falling for Christmas”, care va avea premiera la sfârșitul acestui an. În film, ea joacă o moștenitoare a unui imperiu hotelier proaspăt logodită, răsfățată, care suferă un accident de schi și rămâne cu amnezie totală. În timpul recuperării, în jurul perioadei de Crăciun, ea se trezește în grija unui frumos proprietar de cabană (Chord Overstreet) și a fiicei sale precoce.

Până în acest moment, Netflix nu a dat nicio informație despre viitoarele filme de după „Falling for Christmas”.

„Suntem atât de fericiți de colaborarea noastră cu Lindsay până în prezent și suntem încântați să ne continuăm parteneriatul cu ea”, a declarat Christina Rogers, Director Independent Film al Netflix, citată de Varierty. „Așteptăm cu nerăbdare să aducem mai multe dintre filmele ei abonaților noștri din întreaga lume”.

Lindsay Lohan, senzație pe TikTok

Mai nou, actrița este o nouă atracție pe TikTok, căci contul ei are aproape 650.000 de urmăritori. Cel mai recent clip video postat de actriță pe această platformă a strâns deja mai bine de 18 milioane de vizualizări. În montajul respectiv, Lindsay face playback cu o replică celebră din filmul „Capcană pentru părinți / The Parent Trap”, din 1998, când actrița avea doar 12 ani.

@lindsaylohan you heard it here first. #theparenttrap ♬ original sound – MD

După ce și-a câștigat celebritatea cu „Capcană pentru părinți / The Parent Trap” din 1998, Lohan a jucat într-un șir de hituri pentru adolescenți, precum „Freaky Friday”, „Mean Girls” și „Confessions of a Teenage Drama Queen”. De la începutul anilor 2010 apare doar în filme mai mici precum thriller-ul regizorului Paul Schrader din 2013 „The Canyons”, înainte de a se muta din America pentru a locui în Europa și Dubai. În străinătate, ea a deschis proprietăți pe plajă în Mykonos și Rhodos și și-a documentat evenimentele de afaceri în reality show-ul MTV din 2019 „Lindsay Lohan’s Beach Club”. În același an, ea a sugerat public că plănuia să se întoarcă în America și să-și reia cariera cinematografică.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton