Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lindsay Lohan se întoarce la actorie și va juca într-o comedie romantică realizată de Netflix

Lindsay Lohan se întoarce la actorie și va juca într-o comedie romantică realizată de Netflix

de Redactia Tvmania

După o absență destul de lungă de pe platouri, Lindsay Lohan (34 de ani) se întoarce la film. Talentata actriță va fi protagonista unui film nou Netflix, mai precis o comedie romantică a cărei acțiune se petrece în preajma Crăciunului, scrie Variety.  

 

Lindsay Lohan n-a mai apărut aproape deloc în filme în ultimii ani, pauza fiind cauzată de comportamentul ei problematic și de diversele sale dependențe, pe care a trebuit să și le trateze. Recent s-a anunțat însă că actrița va juca într-o comedie romantică produsă de Netflix, care nu are încă titlu.

Platforma de streaming a avut succes până acum cu filmele lansate de Crăciun, printre care se numără „Jingle Jangle: O aventură de Crăciun” (2020), „Un prinț de Crăciun” (2017), „Cronicile Crăciunului” (2018) sau „Un schimb regal” (2018), cel din urmă fiind inspirat chiar din marele succes al lui Lindsay Lohan „Capcană pentru părinți” (1998). 

 

Lindsey Lohan a părăsit America, locuind o perioadă în Europa și în Dubai

„Capcană pentru părinți”, primul lungmetraj în care a jucat Lindsay Lohan, este și cel care a transformat-o în vedetă. Ea a devenit celebră la doar unsprezece ani, după ce a jucat excelent dublul rol al gemenelor Hallie Parker și Annie James, alături de regretata Natasha Richardson și de Dennis Quaid.

Actrița a jucat apoi în comediile de succes „Vinerea trăsnită” (2003) și „Fete rele” (2004), care i-au consolidat statutul de vedetă. După ce a intrat în atenția presei pentru problemele sale de comportament, fiind permanent hăituită de paparazzi, Lindsey Lohan a părăsit America, locuind o perioadă în Europa și în Dubai. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

În această perioadă, actrița a mai fost implicată în câteva proiecte, printre care filmul noir „The Canyons” (2013), regizat de Paul Schrader, în serialul britanic de comedie „Sick Note”(2018); în reality show-ul MTV „Lindsay Lohan’s Beach Club” (2019) și ca jurat în versiunea australiană a reality show-ului „Masked Singer”.

 

Lindsay Lohan va juca în noul film Netflix rolul moștenitoarei

Actrița americană a declarat în 2019, în ediția specială de Revelion transmisă de CNN (înainte de izbucnirea pandemiei), că vrea să se întoarcă în America, să înceapă să filmeze din nou și să-și recapete viața pentru care a muncit atât de mult. „Vreau să împărtășesc această viață cu familia mea și cu publicul”, a mai spus ea. 


Lindsay Lohan va juca în noul film Netflix rolul moștenitoarei unui hotel care este proaspăt logodită. În urma unui accident de schi petrecut cu câteva zile înainte de Crăciun, ea se trezește în grija unui bărbat fermecător și a fiicei sale precoce. Filmul va fi regizat de Jannen Damian, care este și co-autoare a scenariului, alături de Jeff Bonnett, Ron Oliver și Michael Damian (cunoscut pentru rolul lui Danny Romalotti din longevivul serial „Tânăr și neliniștit”).

Restul distribuției încă nu a fost anunțat. Filmările pentru comedia romantică Netflix vor începe în noiembrie, iar data premierei nu a fost încă stabilită.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton