Homepage  / Ultimul număr

Linkin Park s-a întors în topuri cu noul album

Linkin Park s-a întors în topuri cu noul album

de Redactia Tvmania

Trupa de puştani care cântau (şi urlau) despre probleme lumeşti, în rap-metal-ul care a acaparat începutul de secol 21, îşi îmbrăţişează maturitatea, nu fără stil.

Ok, albumul „Minutes to Midnight” (2007) a fost un indicator clar al faptului că cei şase rockeri din Linkin Park îşi leapădă hanoracele, pantalonii largi şi manierismele de tineri ţâfnoşi din suburbii şi testează barierele rock-ului modern. Însă tot ce e gâtuit şi un pic timid la prima încercare a vocalistului Chester Bennington şi a colegilor săi de a accepta faptul că au sărit de 30 de ani apare cât se poate de clar şi de ostentativ la noul lor disc, „A Thousand Suns”, apărut la jumătatea acestei luni.

Acest album-concept tratează teme ca războiul nuclear şi lunga umbră pe care ameninţarea sa o proiectează peste lumea anului 2010. Muzica e în ton cu actualitatea subiectului: discul e modern şi relevant pentru vremurile sale, iar intenţia celor de la Linkin Park de a-l prezenta ca pe un tot unitar şi nu o colecţie de piese (câteva hit-uri, mult balast) e salutară.

.

Citeşte textul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton