Homepage  / Televiziune

Lino Golden, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite 2023. „Nu am treabă cu lumea asta”

Lino Golden, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite 2023. „Nu am treabă cu lumea asta”
5

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 15 mai 2023, iar concurenții s-au confruntat în primul battle din acest sezon. Una dintre echipe a fost declarată câștigătoare, iar celelalte două au intrat la duel. După ce au degustat, chefii au decis cine pleacă acasă. Lino Golden a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023, după primul battle.

Lino Golden, eliminat de la Chefi la cuțite 2023

Primul battle din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzat aseară, 15 mai 2023. Cele trei echipe au gătit pentru foști concurenți de la America Express. Ulterior, farfuriile au început să meargă pe bandă, iar concurenții, dar și chefii, au fost copleșiți de emoții. Echipa învingătoare a fost cea roșie, adică echipa lui Sorin Bontea. Echipele lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.

A fost o probă foarte ușoară, totul era să mă ascultați. Să înțelegeți cuvântul „vedetă” în farfurie. Nu era vorba despre o garnitură! Pot să vă spun doar că respectarea temei a contat. Sunt multe note de 9, să începem!”, a fost anunțul Ginei Pistol, potrivit a1.ro.

Mihaela Zahariea, Amalia Esa, Andrea Sabini, George Popescu, Daniel Dragomir au obținut 9 puncte din partea juraților la primul battle. Luna Morgaciova, AnaMaria Ijac (Anica), Mariana Zinner, Elena Ciot Monda, Dumitru Paul Tudosescu (cuțitul de aur) și Iustin Radu Câmpeanu s-au salvat cu 10 puncte.

Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu a făcut un preparat de 12 puncte, în timp ce Florin Borșaru a obținut 13 puncte. Lino Golden a luat 6 puncte, motiv pentru care a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023.

lino-golden-primul-concurent-eliminat-de-la-chefi-la-cutite-2023.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Am regretat foarte mult că nu am rămas! Sunt mândru și că am ajuns în punctul ăsta. Nu am treabă cu lumea asta, sunt pur și simplu pasionat de asta. Mi-am făcut prieteni noi. Chefii sunt super oameni. Chiar dacă plec supărat, plec cu o experiență nouă de viață”, a mărturisit Lino Golden.

Lino, îți doresc tot binele din lume. Îmi doresc să rămânem prieteni, dar pune mâna și mai gătește puțin. Ne-ar fi plăcut să ne bucurăm mai mult de tine pentru că ești un băiat foarte extraordinar, cu un vibe”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: a1.ro

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton