Homepage  / Filme Online / HBO

Lisa Joy ne promite întâlnirea cu „lumi noi” în sezonul 4 din „Westworld”

Lisa Joy ne promite întâlnirea cu „lumi noi” în sezonul 4 din „Westworld”

de Redactia Tvmania

Cineasta Lisa Joy a povestit despre filmările începute recent la sezonul 4 din serialul „Westworld” și a dezvăluit câte ceva despre noutățile pe care ni le va aduce acesta, scrie deadline.com. 

Regizoarea, scenarista și producătoarea Lisa Joy a vorbit recent, în cadrul podcastului Deadline Hero Nation, despre filmările începute recent la sezonul 4 din serialul „Westworld”, la care semnează regia și scenariul, împreună cu soțul ei, Jonathan Nolan. 

Filmările celui mai nou sezon al serialului „Westworld” (deținător a șapte premii Emmy și nominalizat la patru Globuri de Aur) au început de curând la Melody Ranch din Santa Clarita, California, iar Lisa Joy a vorbit despre  noile provocări ale serialului, dar și despre debutul ei în regie, „Reminiscențele trecutului” / „Reminiscence” (2021), care intră de azi în cinematografe (inclusiv în România) și pe HBO Max.

Despre sezonul 4 al serialului, Lisa Joy a spus:

„Sezonul patru vă va oferi lumi noi, pe care eu le consider foarte amuzante și, de asemenea, vă va da prilejul să vedeți pe cineva teleportat din filmul «Reminiscențele trecutului» într-o manieră nostimă”.

Într-adevăr, pe genericul filmului „Reminiscențele trecutului” se regăsesc două nume care joacă și în serialul „Westworld”: Thandie Newton și Angela Sarafyan. 

Totuși, în ciuda faptului că l-a adus pe unul dintre actorii din filmul „Reminiscențele trecutului” în serialul HBO, Lisa Joy spune că nu există vreo intersectare narativă între film și serial. „Reminiscențele trecutului” are loc într-un Miami al viitorului, complet inundat, în care Hugh Jackman este un detectiv specializat în a cerceta… amintiri. El dispune de metode care îl fac capabil să urmărească experiențele trecute din viața clienților săi, în timp ce caută indicii despre persoana lor. 

Despre noutățile din serialul „Westworld”, Lisa Joy spune însă că cel mai bine le-ar putea descrie cuvântul „inversiune”. Astfel, ne întrebăm deja dacă vom vedea parcul roboților, Delos, reconstruit după ce a fost lăsat în ruină după sezonul 2, mai ales că sezonul 3 se desfășoară într-o lume în care schimbarea de decor e de-a dreptul revoluționară. La sfârșitul sezonului 3, Maeve Millay (Thandie Newton) îl învinsese pe Serac (Vincent Cassel) alături de Caleb (personaj introdus în acest sezon și jucat de Aaron Paul), iar supercomputerul prezisese o catastrofă. Între timp, personajul lui Ed Harris era amenințat de versiunea sa robotizată, controlată de „Chalores” (o clonă a personajelor Charlotte Hale și Dolores, interpretată de Tessa Thompson). 

Dacă sezonul 2 al serialului ne oferea parcul tematic Shogun și după ce am avut parte și de o lume exotică, practic o junglă, Deadline mai scrie că în sezonul 4 decorul va fi cu totul nou și că, în sfârșit, Chalores și Caleb vor avea prima lor întâlnire. Până la lansarea din 2022 a acestui nou sezon rămâne însă să ne dozăm răbdarea. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton