Homepage  / Vedete româneşti

Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani. Unica fiică a lui Elvis Presley a suferit un atac de cord. Ultima declarație publică: „A fost uluitor”

Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani. Unica fiică a lui Elvis Presley a suferit un atac de cord. Ultima declarație publică: „A fost uluitor”
9

de Cătălina Matei,

După ce în urmă cu trei zile a participat la Gala Globurilor de Aur, Lisa Marie Presley a murit joi la vârsta de 54 de ani. Anunțul a fost făcut de către mama sa, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis site-ului People.

Joi dimineață, unica fiică a lui Elvis Presley a fost transportată de urgenţă la spital, în urma unui stop cardiac. Lisa Marie, în vârstă de 54 de ani, a fost plasată în comă artificială, sub asistenţă respiratorie, potrivit TMZ, care relatează că aceasta era în stare de „inconştienţă” când menajera a descoperit-o joi dimineaţă la ea acasă, în Calabasas, o suburbie de lux a Los Angelesului.

Aceeași sursă menționată mai sus menționează că fostul ei soţ al Lisei Marie, Danny Keough, care locuieşte şi el pe proprietate, i-a făcut un masaj de resuscitare cardiacă până la sosirea paramedicilor care au transportat-o la spital.

Cu inima grea, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Era cea mai înfocată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a afirmat Priscilla Presley, în declarația pe care a transmis-o presei.

„Facem apel pentru intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. La acest moment nu vom face alte declaraţii”, a adăugat fosta soție a lui Elvis Presley.

Archival Cinema and EntertainmentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ultima apariție publică a Lisei Marie Presley

Fiica legendarului Elvis Presley, cântăreaţă la rândul ei, a participat marţi, alături de mama ei Priscilla Presley, la Gala Globurilor de Aur, în cursul căreia actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic graţie rolului interpretat în pelicula „Elvis”.

Lisa Marie Presley la Globurile de Aur 2023, împreună cu Priscilla Presley, Austin Butler și Baz Luhrmann, regizorul filmului „Elvis”

De altfel, actorul care l-a interpretat magistral pe Regele Rock’n’Roll-ului le-a menționat pe cele două în timpul discursului său de pe scenă.

Vă mulţumesc că mi-aţi deschis inimile, amintirile, casa voastră. Lisa Marie şi Priscilla, vă iubesc pentru totdeauna”, a spus el.

După ceremonie, în timpul interviurilor, Lisa Marie Presley a fost alături de Austin Butler și chiar l-a ținut de mână.

Lisa Marie Presley și Austin Butler

Când a fost felicitată de cei de la People pentru victoria lui actorului și a fost întrebată cum se simte și cum i s-a părut prestația celui care i-a întruchipat tatăl, Lisa Marie a zâmbit și a spus: „A fost uluitor. Sunt atât de fericită!”.

Lisa Marie Presley, un destin zbuciumat

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis Presley, care a a murit în 1977, iar decesul său a fost atribuit unui atac de cord, iar rapoartele toxicologice apărute ulterior au relevat niveluri crescute de droguri în organism. Unica sa fiică a controlat Elvis Presley Enterprises, dar, în 2005, şi-a vândut cea mai mare parte a acţiunilor unei firme de capital privat. Ea a păstrat controlul asupra Graceland, proprietatea din Memphis, Tennessee pe care o deţinea tatăl său şi unde s-a stins din viață.

Și Lisa Marie a lansat trei albume în cariera sa, iar viața personală a fost destul de încercată. În 2020, fiul ei, Benjamin Keough, a fost găsit mort în aceeași locuință în care a decedat și mama sa. Tânărul de 27 de ani s-a sinucis prin împușcare.

Lisa Marie Presley, alături de fiul său

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori. În 1988, s-a căsătorit cu muzicianul Danny Keough, împreună cu care a avut un fiu, pe Benjamin, și o fiică. În 1994 ei au divorțat și artista s-a căsătorit cu cântărețul pop Michael Jackson, ca după doi ani să divorțeze și de acesta. În 2002 ea s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, cu care la fel a avut un mariaj de doar doi ani.

lisa-marie-presley-michael-jacksonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 9

În 2006 Lisa Marie s-a căsătorit cu producătorul muzical Michael Lockwood, cu care are două fete gemene.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton