Homepage  / Prime Video

„Lista finală” / „The Terminal List”, serialul de acțiune cu Chris Pratt, disponibil pe Amazon Prime

„Lista finală” / „The Terminal List”, serialul de acțiune cu Chris Pratt, disponibil pe Amazon Prime

de Andreea Hentea,

Așteptatul serial „Lista finală” / „The Terminal List”, cu Chris Pratt, Taylor Kitsch și Patrick Schwarzenegger, capetele de afiș ale unei distribuții consistente, este disponibil de astăzi pe platforma Amazon. Ecranizare după bestsellerul omonim al lui Jack Carr, această poveste de suspans este regizată de apreciatul Antoine Fuqua („Zi de instrucție”, „Cod Roșu la Casa Albă”, „Equalizer”).

Vedete și suspans marca Jack Carr

Chris Pratt este vedeta acestei povești complicate și alerte, în rolul lui James Reece, ofițer în forțele speciale ale marinei americane.

După ce plutonul său este prins într-o ambuscadă în timpul unei misiuni sub acoperire cu miză foarte mare, Reece este răvășit din cauza pierderilor suferite. La întoarcerea acasă după misiune, el nu încetează să rememoreze ce s-a întâmplat și să-i caute pe cei responsabili pentru atac.

Reese apelează la cel mai bun prieten, Ben Edwards (Taylor Kitsch, cunoscut din „Detectivii din California” și „Asasin american”), care a fost, la rândul lui, membru al trupelor speciale ale marinei.

În prezent agent CIA, Edwards nu pregetă să-și ajute prietenul. Împreună, ei încearcă să deslușească dedesubturile acestei afaceri complicate, dar află în curând că li se opun forțe importante.

Pe cine mai vedem în serial

În distribuția sonoră a acestei noi producții se regăsește și Patrick Schwarzenegger (28 de ani). Actor și fotomodel, fiul lui Arnold Schwarzenegger și al Mariei Shriver, acesta a fost foarte apreciat pentru rolul din drama romantică „Sub soarele nopții” (2018), povestea unei adolescente obligate să stea închisă în casă în timpul zilei din cauza unei boli grave care o împiedica să se expună la lumină, în care a jucat alături de Bella Thorne.

El joacă în „Lista finală” rolul lui Donny Mitchell, cel mai tânăr membru al echipei lui Reece, „proaspăt ieșit de la antrenamente” și cu „o figură de bebeluș”.

Patrick Schwarzenegger / Credit line: Profimedia

În realitate, Chris Pratt și Patrick Schwarzenegger sunt cumnați, Chris Pratt fiind însurat cu sora lui Patrick, Katherine Eunice Schwarzenegger. Cei doi au o fetiță, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt, născută pe 10 august 2020.

Din distribuția amplă a serialului „Lista finală” mai fac parte LaMonica Garrett, Alexis Louder, Christina Vidal, John Adkins, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Jai Courtney și Constance Wu, printre mulți alții.

Serialul „Lista finală”, creat de David DiGilio, este regizat de Antoine Fuqua („Zi de instrucție”, „Cod Roșu la Casa Albă”, „Equalizer”), care este și producător executiv, împreună cu Chris Pratt, Jon Schumacher și DiGilio.

Chris Pratt, de la forțele speciale la Star-Lord

Realizat de studiourile Amazon împreună cu Civic Center Media și MRC Television, „Lista finală” urmează să fie difuzat în 240 de țări.

Pe Chris Pratt îl vom vedea, din 8 iulie, și în „Thor: Iubire și tunete” (2022), regizat de Taika Waititi, în rolul lui Peter Quill / Star-Lord. Personajul a fost lansat în cunoscuta franciză „Gardienii Galaxiei” și îl vom revedea, tot în interpretarea lui Chris Pratt, în „Gardienii Galaxiei Vol. 3”, care se va lansa în mai 2023.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton