Homepage  / Știri

„Lista lui Schindler”, din 20 iunie, pe suport DVD

„Lista lui Schindler”, din 20 iunie, pe suport DVD

de Redactia Tvmania

Lista lui Schindler”, un film Universal in regia lui Steven Spielberg și distribuit de Odeon, va apărea pe suport DVD pe 20 iunie. Vorbim despre o ediție specială a dvd-ului, care conține imagini noi prelucrate digital, sunet digital 5.1 și material bonus.

Câştigător a şapte premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film şi cel mai bun regizor, filmul prezintă povestea adevărată de neuitat a enigmaticului Oskar Schindler, un membru al Partidului Nazist, care a salvat vieţile a peste 1100 de evrei în timpul Holocaustului.

Oscar Schindler (rol interpretat de Liam Neeson), este un om de afaceri german dornic să se îmbogăţească indiferent prin ce mijloace. Aşa că va face bani frumoşi în urma invaziei Germaniei în Polonia. Pentru a încheia afaceri profitabile, se înscrie în Partidul Nazist, deşi nu era pasionat de politică. Singurul lucru pe care şi-l dorea cu adevărat era să se bucure de viaţă. Chiar dacă la început conştiinţa îi face probleme, el va trece repede peste asta, reuşind să facă avere mituind şi exploatând evrei pe care nu-i plăteşte. Aceştia muncesc într-o fabrică confiscată  din  Cracovia, pe care el a reuşit s-o preia. Numai că, pe măsură ce holocaustul cuprinde Europa, acest fost susţinător al ofiţerilor nazişti este gata să rişte totul pentru a proteja şi salva mai mult de 1000 de evrei, care lucrau la fabrica lui.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton