Homepage  / Știri / Televiziune

„Live From E! Oscars 2021” va fi transmis duminică de la miezul nopţii. Giuliana Rancic, detalii despre show

„Live From E! Oscars 2021” va fi transmis duminică de la miezul nopţii. Giuliana Rancic, detalii despre show

de Redactia Tvmania

E! este prezent pe covorul roșu de la a 93-a ediție a Premiilor Academiei. Condusă de celebra Giuliana Rancic, transmisiunea „Live from E!: Oscars 2021” este programată duminică, 25 aprilie, de la ora 24:00 și difuzată în reluare luni, 26 aprilie, de la 19:00 și 22:00.

Alături de Rancic sunt și Karamo, din Queer Eye și în panel, gazda Nightly Pop, Nina Parker, stilistul vedetelor, Brad Goreski, editorul Rotten Tomatoes, Jacqueline Coley și corespondentul E! pe teme de stil, Zanna Roberts Rassi, pentru a dezvălui cele mai importante momente din culisele evenimentului.

„Red Carpet Rundown: The 2021 Oscars” este emisiunea difuzată imediat după transmisiunea de pe covorul roșu și prezintă cele mai spectaculoase apariții ale serii.

Ambele programe sunt difuzate în reluare luni, 26 aprilie, de la 19:00 și de la 22:00.

Transmisiune de pe covorul roșu în epoca restricțiilor impuse de Covid

Giuliana Rancic s-a declarat entuziasmată că merge și anul acesta să ia interviuri celor invitați la gala Premiilor Oscar 2021.

La ce ne putem aștepta anul acesta de la Live From E!: The 2021 Oscars și care sunt așteptările tale cele mai mari?

„Ne așteptăm la multe momente unice și abia aștept să văd cum arată nominalizații și prezentatorii. Suntem fericiți că putem să împărtășim această experiență hibrid cu nominalizații de anul acesta și cu publicul”, a spus vedeta E!.

Rancic a explicat cum va arăta formatul transmisiunii de pe covorul roșu, Live From E!, având în vedere restricțiile impuse de Covid-19.

„Vom fi conectați cu multe celebrități pe covorul roșu de la Oscar ceea ce ne va permite să realizăm interviuri unice, pline de autenticitate și captivante, atât personal cât și virtual. E! va difuza aceste evenimente pe multiple platforme, atât prin intermediul televiziunii, în mediul digital, pe platformele mobile dar și pe platformele de socializare.

Protocoalele noastre de producție respectă standardele de siguranță NBCUniversal, normele CDC, normele sindicale și legile autorităților locale și statale. Siguranța și sănătatea echipei și a participanților la eveniment este prioritatea noastră”, a declarat Giuliana Rancic.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton