Homepage  / Vedete / Vedete străine

Livia Brito, din „Dragoste de gardă”, dată afară din noul proiect. Care au fost motivele invocate de producător

Livia Brito, din „Dragoste de gardă”, dată afară din noul proiect. Care au fost motivele invocate de producător

de Redactia Tvmania

Protagonista telenovelei „Dragoste de gardă”, care ajunge astăzi la final pe Pro 2, are parte de vești proaste. Deși fusese aleasă protagonista unei noi telenovele, aceasta a fost dată afară de producător, iar motivul a fost unul cât se poate de serios. 

După ce a fost implicată într-un scandal mediatic, Livia devenind violentă cu un paparazzi, presa din Mexic a pus mâna pe o serie de mesaje audio prin care reiese faptul că actrița ar fi implicată într-o serie de trafic de influență, aceasta discutând cu politicieni pentru a scăpa de problema legală pe care o avea cu fotograful.

În urma acestei probeleme serioase, producătorul Juan Osorio a dat-o afară pe Livia Brito, deși o alesese pe ea ca protagonistă a noii sale telenovele, „Que le pasa a mi familia” și a cărei filmări ar fi trebuit să înceapă în curând. În locul Liviei Brito, Juan Osorio a ales-o ca protagonistă pe Ariadne Diaz, pe care am urmărit-o tot la Pro 2 în telenovela „Te voi găsi, te voi iubi”.

„Cred că publicul are mult de-a face cu decizia pe care am luat-o”, ​​a declarat Osorio pentru ziarul mexican El Universal. „Am tendința de a respecta publicul,  pe dvs. (presa). Sunt împotriva violenței și împotriva expresiilor nedorite”, a mai spus acesta făcând referire la scandalul în care Livia Brito a fost implicată. 

„Nu-mi place că țara mea este nerespectată”; ceea ce a influențat și decizia sa de a schimba protagonista noului său proiect. El a explicat că s-a întâlnit cu Brito pentru a-i explica situația și își asumă „responsabilitatea în acest caz”.

„Decizia a fost a mea, am sprijinul companiei [Televisa]”, a explicat el. „Când am discutat cu Livia [Brito] am fost de acord că nu e convenabil să fie în telenovelă. Ea are probleme de rezolvat,iar eu trebuie să încep filmările și, pentru binele proiectului, a trebuit să facem schimbări”, a povestit Juan Osorio. 

 

 

 Conform celor de la People en Espanol, deși a fost dată afară din această producție, se zvonește că Livia Brito va continua să fie protagonista telenovelei „Dragoste de gardă”, a cărei continuare ar putea avea loc anul viitor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton