Homepage  / Vedete / Vedete străine

Livia Brito, dintr-un scandal într-altul. Acuzații grave i se aduc actriței de telenovele

Livia Brito, dintr-un scandal într-altul. Acuzații grave i se aduc actriței de telenovele

de Redactia Tvmania

Anul 2020 nu este unul bun sau ușor pentru Livia Brito. După ce a hărțuit un paparazzi și continuă să aibă probleme legale din acest motiv, ulterior fiind dată afară din distribuția unei telenovele a cărei protagonistă trebuia să fie, acum este implicată într-un nou scandal. 

Potrivit tabloidelor mexicane, aceasta este acuzată acum de furtul unui telefon mobil și a două ceasuri de valoare. TVyNovelas precizează că ar exista dovezi potrivit cărora protagonista telenovelei „Dragoste de gardă” a „păstrat” un Iphone și două ceasuri Rolex care nu îi aparțineau. 

Jurnalistul Gabriel Cuevas a povestit în cadrul emisiunii Formula Espectacular cum s-a întâmplat totul și de ce i se aduc aceste acuzații actriței: 

„Un prieten mi-a povestit o întâmplare pe care am crezut-o cu greu, el nu știa că eu sunt reporter și a început să-mi relateze că i s-a furat un Iphone și că o actriță a fost cea care i l-a luat după o întâlnire”, a spus jurnalistul. 

Potrivit celor relatate, amicul său a sunat-o pe Livia pentru a-i cere să-i înapieze telefonul, însă ea nu a mai răspuns apelurilor sale. Însă asta nu e tot. Același jurnalist a mai dezvăluit că în perioada în care actrița se afla într-o relație amoroasă cu actorul Salvador Zerboni și acestuia i-a luat ceva? 

„O persoană mi- povestit că Livia i-a furat două ceasuri Rolex”, a fost afirmația jurnalistului. 

În momentul de față Livia Brito nu a răspuns acestor acuzații. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton