Homepage  / Vedete / Vedete străine

Livia Brito este pe cale să joace rolul principal într-o nouă telenovelă

Livia Brito este pe cale să joace rolul principal într-o nouă telenovelă

de Redactia Tvmania

 În timp ce compania Telemundo anulează proiectele planificate înainte de perioada pandemiei, cei de la Televisa încearcă pe cât posibil să reia activitatea.

Juan Osorio, producătorul telenovelor „Familia soțului meu” și „Un celibatar învins”, ambele difuzate de Pro 2 în România, caută actori pentru distribuția noii sale telenovele, care va începe să se filmeze în octombrie în Mexic.

„În noul proiect vom avea trei generații: vârstnici, adulți și tineri „, a declarat Osorio într-un interviu recent cu reporterul mexican Eden Dorantes, citat de People en Espanol.

Deși încă nu este nimic confirmat, renumitul producător de la  Televisa și-ar dori ca protagonista noii sale telenovele să fie actrița cubaneză Livia Brito, care a fost recent implicată într-un scandal contra unui paparazzi care o fotografia pe plajă alături de iubitul ei.

„Cred că trebuie să avem versiunile  ambilor în ceea ce privește acel scandal. Nu pot lua parte la discuție, cred doar în talentul și abilitatea ei profesională. S-ar potrivi foate bine cu personajul meu. De aici până la începerea filmărilor totul va depinde de discuțiile pe care le vom purta cu ea”, a declarat producătorul despre Livia Brito.

Pentru moment primii actori confirmați ai noii producții care se va numi „Que pasa con mi familia?” sunt Diana Bracho și Rafael Inclan, care au jucat împreună și în telenovela „Familia soțului meu”, în cadrul căreia îi interpretau pe părinții lui Juan Pablo (Daniel Arenas).

 

 

Pe Livia Brito o puteți urmări pe micile ecrane din România în telenovela „Dragoste de garda”, difuzată de Pro 2 în fiecare zi de la ora 19.00.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton