Homepage  / Vedete româneşti

Livia Graur a divorțat după 13 ani de căsnicie. Primele declarații

Livia Graur a divorțat după 13 ani de căsnicie. Primele declarații
9

de Roxana Mirea,

Livia Graur a divorțat de soțul ei, Ștefan Răzvan Graur, după 13 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiță, pe Renata, în vârstă de nouă ani. Prezentatoarea de la Prima TV nu mai este împreună cu soțul ei de la începutul anului, însă a ținut totul secret până acum.

Livia Graur a divorțat după 13 ani de căsnicie

Livia Graur, în vârstă de 36 de ani, a divorțat de soțul ei, Ștefan Răzvan Graur, după 13 ani de căsnicie. Știrista de la Prima TV nu a dorit să facă public divorțul de tatăl fiicei ei, așa că a ținut totul secret timp de mai multe luni. Livia Graur și Ștefan Răzvan Graur au divorțat la notar.

Da, este adevărat, am divorțat! Dar nu-mi voi spăla rufele în public, nu am nimic de adăugat. Putem spune că nu mai suntem împreună de la începutul anului. Actele au fost semnate la notar”, a declarat Livia Graur pentru cancan.ro.

În ceea ce privește motivul care a dus la ruptura dintre ea și tatăl fiicei ei, vedeta TV spune că unele lucruri se întâmplă pur și simplu, nedorind să intre prea mult în detalii în ceea ce privește acest subiect.

„Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate pentru că totuși avem un copil de crescut!”, a dezvăluit Livia Graur, pentru Click!

„Sa-stie-toata-lumea-ca-eu-ma-chinui.-Cu-ce-problema-se-confrunta-Livia-Graur-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Livia Graur și soţul ei, Ștefan Răzvan, au început povestea lor de dragoste încă din clasa a 9-a, pe când erau doi adolescenți. Au fost împreună timp de 20 de ani. În momentul în care au împlinit șase ani de căsnicie, cei doi și-au reînnoit jurămintele, printr-o ceremonie romantică la malul mării.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton