„Este cea mai simplă și sănătoasă rețetă, perfectă pentru sezonul estival. Durează foarte puțin să o fac, iar Renata este pur și simplu încântată de ea, mai ales că este desertul ei preferat! Cum încerc să o încurajez să mănânce ceva care să-i și facă bine, am ales varianta rece, dar plină de vitamine și de nutrienți, răcoritoare în același timp în zilele toride de vară.”, ne-a spus Livia Graur.
Care este rețeta înghețatei făcută în casă de Livia Graur
Prezentatoarea de la Prima folosește în rețetele ei ingrediente simple și proaspete.
„Pentru desertul nostru e nevoie de iaurt, miere și fructe de orice fel. Noi avem zmeură în curte și ne folosim adesea de ea la prepararea înghețatei, mai ales că recolta este una destul de bogată cât să ne permită să umplem un castron zdravăn! Dar ne place și înghețata cu banane, cu rodie sau cu pepene galben. Așadar, iaurtul se amestecă cu două-trei linguri de miere, apoi se adaugă fructele, tăiate sau strivite (în funcție de cel fel de fruct alegeți). Eu am cumpărat de curând de la supermarket și o mașină care răcește compoziția și o malaxează în același timp, dar la fel de bine puteți pune amestecul în congelator pentru o oră și jumătate, iar apoi desertul este numai bun de savurat!”, a împărtășit Livia cu noi cea mai simplă rețetă de înghețată de casă.