Homepage  / Articole

Livia Taloi a învăţat să înoate la 30 de ani

Livia Taloi a învăţat să înoate la 30 de ani

de Redactia Tvmania

Lavinia Stoica (stânga) a ajutat-o pe colega sa de platou să-şi învingă frica de apă.

Lavinia Stoica (stânga) a ajutat-o pe colega sa de platou să-şi învingă frica de apă.

“Mai bine mai târziu decât niciodată” probabil că şi-a spus Livia Taloi, actriţa din serialul “Trăsniţii”, de la Prima, când a reuşit în sfârşit să înveţe să înoate, după mai multe încercări fără succes.


.

“Colega şi prietena mea Lavinia (Stoica, tot de la “Trăsniţii”, n.r.) merge la înot de ceva timp şi m-am hotărât să învăţ şi eu”, povesteşte Livia. “Cum era de aşteptat, m-am făcut de râs. Am luat toate plutele şi colacele copiilor care erau la cursuri şi care se descurcau fără ele şi… mă ţineam disperată de toate”.

Cu toate acestea, vedeta de la Prima a reuşit într-un final să pătrundă secretele sportului acvatic, iar acum are planuri şi mai mari: “Cu mândrie, pot să spun că în prezent mă descurc. Sunt o autodidactă înnăscută! În curând mă apuc şi de ski nautic sau surfing”.
.
La un pas de înec

O experienţă nefericită a Liviei cu “lecţiile” de înot datează din perioada adolescenţei, când a fost la un pas de a sfârşi înecată.

“În urmă cu 12 ani, nişte «prieteni» au făcut o glumă proastă şi m-au aruncat în lac. Nimeni nu sărea după mine, imaginându-şi că mă prefac, şi uite aşa era să «mă duc». Până la urmă am reuşit să ies la suprafaţă singură, nu ştiu cum”, îşi aminteşte ea.

De atunci, actriţa de la “Trăsniţii” n-a îndrăznit să mai încerce să-şi învingă temerea. “Orice apă care depăşea un metru era pentru mine un pericol. Îi invidiam pe cei care ştiu să înoate! La mine a fost, însă, un blocaj psihic, de care cred că, în sfârşit, am scăpat parţial”, spune Livia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton