Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu a cumpărat un apartament pentru fiica sa. „Carmina se mută la București”

Liviu Vârciu a cumpărat un apartament pentru fiica sa. „Carmina se mută la București”
9

de Roxana Mirea,

Liviu Vârciu este un tată împlinit și fericit. Chiar dacă relația lui cu fiica cea mare, Carmina, a suferit și perioade mai dificile, acum, cei doi se înțeleg foarte bine. Prezentatorul TV chiar i-a cumpărat un apartament în rate Carminei, care are 20 de ani și urmează să se mute în București. Ami Teicescu, mama Carminei, a oferit detalii despre relația dintre fiica ei și Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu a cumpărat un apartament pentru fiica sa

Liviu Vârciu și fiica lui cea mare, Carmina, se înțeleg foarte bine și au o relație tată-fiică superbă, chiar dacă au cunoscut și perioade mai dificile. Carmina are 20 de ani și vrea să se mute din Arad, acolo unde a crescut alături de mama ei, Ami Teicescu, la București. Liviu Vârciu a aranjat totul pentru care fiica lui să vină în Capitală. Prezentatorul TV i-a cumpărat Carminei un apartament.

Ami Teicescu spune că a lăsat neînțelegerile din trecut în urmă și că este convinsă că Liviu Vârciu va avea grijă de fiica lui de acum încolo.

„Eu sper că, dacă tot nu a făcut nimic atâția ani, de acum încolo va avea grijă și o va susține. Este normal, ea se mută la București. Ei vorbesc, cu siguranță o să o ajute, îi va cumpăra un apartament în rate, ceea ce este și normal. Cu siguranță o să fie lângă ea și o să o protejeze cât va putea pentru este în București, nu mai e în Arad.

Ce a fost în trecut, a fost, contează ce o să fie de acum încolo. Am șters tot, viața merge înainte, nu trăim cu trecutul. Niciodată nu este prea târziu să fie bine. Important este că țin legătura, vorbesc, se văd, ea merge la el. Așa e normal”, a declarat Ami Teiceanu pentru Playtech.

118701557_4618919291481412_7063135015496839877_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Carmina va sta la o prietenă până ce apartamentul va fi gata

Până ce apartamentul pe care Liviu Vârciu l-a cumpărat pentru fiica lui va fi gata, Carmina va sta la o prietenă. Ami Teicescu a declarat că este mai bine ca tânăra să stea la prietena ei cea mai bună o perioadă, având în vedere că Liviu Vârciu are doi copii mici.

„Apartamentul este 50% luat. Am înțeles că trebuie să fie mobilat și o să stea la tatăl ei sau la o prietenă de-a ei. Este cea mai bună prietenă a ei, tot din Arad, a plecat cu un an înainte la facultate. Sunt ca surorile, fata este ca fata mea, sunt prietenă cu părinții ei de atâția ani.

Bine, nu o să dureze mult până o să aibă apartamentul, în jur de 2 săptămâni. Oricum, nu și-a luat toate bagajele, doar o parte. Când o să fie gata apartamentul, atunci o să îi ducem tot ce mai are. Are aproape 20 de ani, Liviu are 2 copii mici, ea mai vine seara, mai iese la un suc…este mai bine să stea la prietena ei sau să aibă propriul apartament și intimitate. O să învețe să se responsabilizeze singură, eu făceam absolut totul. Am răsfățat-o, nu prea e bine, dar acum o să vadă că nu mai este mama să facă patul, să spele vasele, să calce. Altfel o să gestioneze toate lucrurile”, a mai declarat Ami Teicescu pentru sursa citată anterior.

Care este relația dintre Carmina și frații ei

Liviu Vârciu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Anda Călin. Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fată. Ami Teocescu a spus că fiica ei se înțelege bine cu cei doi frățiori mai mici, chiar dacă la început nu a fost foarte încântată de idee. Ami i-a spus Carminei că cei mici nu au nicio vină, așa că trebuie să îi iubească și să se comporte frumos cu ei.

Are o relație bună. I-am spus întotdeauna că sunt frățiorii ei, nu au nicio vină și trebuie să îi iubească și să se comporte frumos cu ei. Ea la început nu a fost foarte încântată dar acum este OK”, a mai povestit Ami Teicescu.

Aceasta mai spune că fiica ei seamănă leit cu Liviu Vârciu. „Îi seamănă leit, foarte multe are, tot ce vrei, parcă ar fi făcut-o singur, acesta este adevărul. Nu seamănă deloc cu mine, dar asta e. Sper să aibă noroc în viață și să aibă o viață frumoasă și împlinită.”

Cât despre cum se înțelege cu Liviu Vârciu, Ami Teicescu spune că: „Nu am avut nicio treabă cu el, nici el cu mine. Îi doresc să fie fericit cu familia lui, nu are rost să purtăm dușmănie, avem un copil, e mare. Nu am mai avut certuri, fiecare cu treaba lui.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton