Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu a dat lovitura cu ultima afacere. Are o avere impresionantă

Liviu Vârciu a dat lovitura cu ultima afacere. Are o avere impresionantă
9

de Roxana Mirea,

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Recent, Liviu Vârciu a dat lovitura după ce și-a lansat propria afacere. Drept urmare, actorul și-a rotunjit veniturile pe care le obținea din actorie și televiziune. Datorită muncii depuse, Liviu Vârciu deține o avere impresionantă.

Ce afacere are Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a decis să se asocieze cu unul dintre patronii cluburilor de fițe din Mamaia. Drept urmare, el și-a deschis propria sa afacere. În urmă cu câțiva ani, Liviu Vârciu mărturisea că își dorește să închirieze și o plajă. Administratorul firmei este Ionel Boșneagă, iar societatea a înregistrat cifre de peste 40.000 de lei, dar și un profit net de 16.800 de lei, scrie spynews.ro.

Liviu Vârciu mai are și o altă afacere în afara de aceasta. Vedeta de la Antena 1 a dat lovitura și în lumea filmelor, așadar s-a asociat cu casa care a produs filmul „Zăpadă, ceai și dragoste”. Filmul a fost unul de succes, iar bugetul a fost de 100.000 de euro.

Având în vedere toate acestea, Liviu Vârciu se bucură de o avere impresionantă. Aceasta a avut încasări de peste 150.000 de dolari numai în cinematografe. Pe de altă parte, prezentatorul TV mai face bani și de pe urma platformelor online.

anda calin si liviu varciuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Despre „Zăpadă, ceai și dragoste”, filmul lui Liviu Vârciu.

„Zăpadă, ceai și dragoste” este un film românesc, carea fost lansat și pe Netflix. În scurt timp, pelicula lui Liviu Vârciu a ajuns în topul vizionărilor la noi în țară. Noua comedie românească mizează pe un număr mare de vedete de televiziune.

Eroii din „Zăpadă, ceai și dragoste”, filmul lui Vârciu, sunt trei prieteni cam ghinioniști care ajung la închisoare și își plănuiesc evadarea cu ajutorul unei metode fanteziste. În toată aventura se amestecă și câteva fete frumoase, dar și un diamant râvnit de toată lumea.

În 2019, Liviu Vârciu mărturisea că cel mai mare vis al său era să facă un film. În 2021, visul i s-a împlinit, iar lungmetrajul a ajuns atât pe marile ecrane, cât și pe platforma de streaming Netflix.

Printre actorii din distribuție se numără Dorian Popa, Liviu Vârciu, Alex Velea, Alina Pușcaș, Cristian Iacob, Levent Sali, Carmen Tănase, Cosmin Seleși, Florin Busuioc, Monica Anghel, Pepe, Paula Chirilă, Angel Popescu, Raluka și Sorin Bontea. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton