Homepage  / Articole

FOTO: Liviu Vârciu a sărit la bătaie la „Plasa de stele”

FOTO: Liviu Vârciu a sărit la bătaie la „Plasa de stele”

de Redactia Tvmania

Liviu Vârciu a căzut în plasa lui Dan Negru, dar nu s-a putut abține și a ripostat. În ediția de marți, 15 mai, a emisiunii, vedeta va avea parte de un adevărat “război” într-un restaurant, provocat cu măiestrie de complicea lui Negru, nimeni alta decât Cosmina Păsărin.

Totul a început de la o simplă întâlnire cu o mai veche prietenă, Cosmina Păsăin. Ceea ce nu ştia însă Liviu era faptul că i se pregătea o farsă de zile mari alături de echipa de la “Plasa de stele”!

Ajunşi într-un restaurant, după câteva minute de discuţii normale, Cosmina va începe să susţină că ei i se face o farsă şi se va lega de tot ce se află în jur, motivând că e suspect. Îl va acuza pe Liviu că este complice la această farsă pentru ea şi va începe să caute cu disperare microfonul ascuns. Deşi va încerca din răsputeri să o calmeze, Cosmina va continua să îl confrunte pe Liviu cu fel de fel de ipostaze jenante. Din acest moment va începe “războiul”!

Încercând să îl convingă pe Liviu că ei i se face o farsă şi că oricum ar acţiona nu se poate întâmpla nimic rău, Cosmina va pune în scenă tot felul de situaţii neplăcute pentru victima reală a farsei, Liviu, de la farfurii aruncate pe jos la apă aruncată pe clienţii din restaurant. Nebunia va începe tocmai când spiritele păreau că s-au mai potolit.

Un bărbat impunător şi prietena lui vor intra în restaurant şi, aşa cum făcuse şi până acum, Cosmina va încerca să-i dovedească lui Liviu că cei doi sunt actori în farsa pentru ea. Îi va turna un pahar cu apă în cap bărbatului şi de aici va porni un scandal ca-n filme.  Enervat peste culme de gesturile bărbatului, care, foarte nervos, a aruncat în Liviu cu un tort, victima farsei lui Negru va avea un moment în care va sări efectiv să-l lovească pe actorul de la “Plasa de stele”.

Cum a evoluat întreaga situaţie, rămâne de văzut marţea aceasta, de la 20.20,  la “Plasa de stele”!

[imagebrowser id=713]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton