Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu s-a trezit cu fața umflată, în vacanță. Ce i-a spus medicul. „E mai rău!”

Liviu Vârciu s-a trezit cu fața umflată, în vacanță. Ce i-a spus medicul. „E mai rău!”
8

de Roxana Mirea,

Liviu Vârciu nu se poate bucura cu adevărat de vacanța din Maldive, acolo unde a plecat alături de partenera lui, Anda Călin. Prezentatoarul TV s-a trezit cu fața umflată, motiv pentru care a apelat la ajutorul medicului. Liviu Vârciu a oferit mai multe detalii prin intermediul rețelelor sociale.

Liviu Vârciu s-a trezit cu fața umflată în vacanță

Liviu Vârciu a plecat într-o vacanță în Maldive, cu gândul de a se relaxa și a se bucura de soare. Însă, prezentatorul TV se confruntă cu o problemă de sănătate. Liviu Vârciu s-a trezit cu fața umflată după ce a dormit cu aerul condiționat pornit.

Azi-noapte mare căldură, mare, mare. Stăteam eu așa și am zis să dau drumul la aerul condiționat. Am luat telecomanda și am dat să se stingă în 30 de minute. M-am culcat la 12. Pe la 5:20 se trezește doamna, aerul mergea. M-am trezit și eu la 8… M-am umflat tot, am atâta capul. M-ați înjurat rău de tot“, a povestit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare, potrivit libertatea.ro.

liviu-varciu-s-a-trezit-cu-fata-umflata-in-vacanta-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum problema nu s-a remediat de la sine, ba chiar s-a agravat, Liviu Vârciu a mers la cabinetul medical al resortului din Maldive.

„Dacă erați îngrijorați, să fiți, că nu m-am dezumflat prea mult… Și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. Cică suntem în Maldive, umflat la ochi… Nu o să pot să fac nicio poză. Ori m-a bătut doamna, eu am simțit ceva aseară. Începe să se și înnegrească (…).

M-am trezit frumos, gata mă, nu mai e așa rău. E mai rău! Cineva mă bate, clar. Mă duc la cabinetul medical ori am… Eu am văzut mulți chinezi pe aicea și poate ne transformăm toți. Mai am un pic și aia e. Am un cap cât… Alta și mai bună, acum când a ieșit soarele. Mi-a zis doamna doctor că n-am voie la soare. Spune ce mai vrei? La zăpadă am? Și a zis că da. Cineva e unde nu trebuie”, a mai povestit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton