Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu, după ce fiica cea mare i-a spus că nu-i place mașina pe care i-a cumpărat-o. „Nu îți e rușine un pic”

Liviu Vârciu, după ce fiica cea mare i-a spus că nu-i place mașina pe care i-a cumpărat-o. „Nu îți e rușine un pic”
8

de Roxana Mirea,

Liviu Vârciu este mândru de fiica lui cea mare, Carmina, în vârstă de 20 de ani. Prezentatorul TV s-a străduit să îi asigure tinerei un viitor mai bun și lipsit de griji. Acesta i-a cumpărat Carminei un apartament, într-un complex din București, dar și mașină. Liviu Vârciu a spus că mai are rate de plătit pentru apartamentul pe care i l-a cumpărat fiicei lui, însă este convins că până la sfârșitul anului îl va achita.  

Liviu Vârciu i-a luat apartament fiicei lui

Carmina este studentă la Jurnalism și de curând s-a mutat în București. Liviu Vârciu i-a promis fiicei sale că îi va cumpăra apartament și mașină, astfel că s-a ținut de promisiune, potrivit libertatea.ro. Prezentatorul TV a declarat la Antena Stars că, până la sfârșitul anului, va reuși să achite apartamentul. În plus, mai în glumă, mai în serios, el a spus că speră ca fiica lui cea mare să își găsească cu partener cu bani.

I-am luat apartament cu două camere și îl achit până la sfârșitul anului. Am dat un avans și mai am… Copii mari, cheltuieli mari. Mă bucur foarte mult că am avut puterea să-i iau. I-am luat apartamentul într-un complex foarte frumos și sper să-i placă. Sper să găsească un băiat cu bani mulți, sper să fie deșteaptă. Nu, să se iubească. Dacă se iubește, trei ani de zile va fi fericită. După care, trebuie să își găsească unul cu bani mulți”, a spus Liviu Vârciu în cadrul unui interviu pentru „Xtra Night Show”.

Carmina-fiica-cea-mare-a-lui-Liviu-Varciu-a-avut-nevoie-de-operatie-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Liviu Vârciu: „Nu îți e rușine un pic”

Liviu Vârciu i-a cumpărat și mașină fiicei lui. Se pare că aceasta nu a fost mulțumită de mașina pe care a primit-o cadou din partea tatălui ei.

I-am luat o mașină de 3.200 de euro. Un Audi din 2005 i-am luat, iar eu merg cu una din 1996. A venit la mine și mi-a zis: «Tata, păi sunt și eu fata lui Liviu Vârciu… pot să merg cu asta?!». Nu vrei să știi ce a fost la gura mea. «Nu îți e rușine un pic, eu n-am avut lănțișor de aur la gât. Ți-am luat mașină hidramată. Fă-mă de râs, fă-mă de râs! Învață să mergi cu asta». Să nu crezi că eu mașină mai scumpă mai departe de ea”, a declarat Liviu Vârciu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton