Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu, imagine adorabilă cu fiul lui. Matei a împlinit doi ani. „Ești tati leit”

Liviu Vârciu, imagine adorabilă cu fiul lui. Matei a împlinit doi ani. „Ești tati leit”
9

de Roxana Mirea,

Este sărbătoare mare în familia lui Liviu Vârciu pentru că fiul lui, Matei Liviu, împlinește astăzi, 18 mai, doi anișori. Prezentatorul TV a publicat o imagine adorabilă cu fiul lui, iar internauții nu au ezitat și ei să îi transmită micuțului gândurile lor bune.

Liviu Vârciu, imagine adorabilă cu fiul lui, care a împlinit 2 ani

Liviu Vârciu este foarte fericit, mai ales că astăzi este mare sărbătoare în familia lui. Fiul lui Liviu Vârciu împlinește doi anișori, iar prezentatorul TV a publicat o imagine cu micuțul Matei pe rețelele sociale.

„La mulți ani, tati meu!!! Azi facem 2 ani”, a fost mesajul scris de Liviu Vârciu în dreptul imaginii cu fiul lui.

Imaginea publicată de Liviu Vârciu cu fiul lui a topit inimile internauților, care i-au transmis și ei gândurile lor bune micuțului. În plus, nu puțini au fost cei care au remarcat asemănarea dintre prezentatorul TV și băiețelul lui.

„Mini you”, „La mulți ani și multă sănătate, copil frumos! Ești tati leit! Să vă trăiască”, „La mulți ani cu sănătate și bucurii! Este un copil tare frumos și simpatic!” sau „La mulți ani fericiți și împliniți! ce bine îi seamănă lui tata!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Liviu Vârciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anda Călin. Din iubirea celor doi, au venit pe lume Anastasia, în vârstă de patru ani și Matei. Prezentatorul TV mai are o fiică, pe Carmina, în vârstă de 20 de ani, dintr-o relație din trecut cu Ami Teiceanu.

Liviu-Varciu-imagine-adorabila-cu-fiul-lui-care-a-implinit-2-ani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton