Homepage  / Vedete româneşti

Liviu Vârciu, mesaj neașteptat. Ce a spus despre războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei

Liviu Vârciu, mesaj neașteptat. Ce a spus despre războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei
8

de Roxana Mirea,

Liviu Vârciu a transmis un mesaj pe rețelele sociale despre războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei. Prezentatorul TV spune că este într-un stres continuu de când a izbucnit războiul din țara vecină. Totuși, el și-a încheiat mesajul într-o notă optimistă.

Liviu Vârciu, mesaj în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina

Liviu Vârciu se numără printre vedetele de la noi care nu se sfiesc să vorbească despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Acesta este urmărit pe rețelele sociale de un număr important de oameni, pe care îi ține la curent cu ceea ce se mai întâmplă în viața lui. Recent, Liviu Vârciu a transmis un mesaj despre războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei. Vedeta TV a spus că tocmai acum, „când bate războiul la ușă”, oamenii realizează ce viață frumoasă aveau.

Liviu Vârciu și-a încheiat mesajul într-o notă optimistă și le-a spus urmăritorilor lui de pe Instagram că trebuie să spere că totul se va termina cu bine.

„Bă, nu e normal ce se întâmplă. Nu-i normal să fie unul nebun și să mă țină în stresul ăsta. Acum vă dați seama că noi chiar nu aveam nicio problemă. Eram chiar foarte bine, dar vă faceți voi probleme singuri. Acum, că bate războiul la ușă, începem să ne dăm seama cât de fericiți eram înainte. E groasă. Hai că o să fie bine”, a fost mesajul transmis ce Liviu Vârciu pe Instagram.

liviu varciuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton