Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Liviu Vârciu nu reușește să facă economii. Unde se duc banii lui

Motivul pentru care Liviu Vârciu nu reușește să facă economii. Unde se duc banii lui
8

de Roxana Mirea,

Liviu Vârciu a mărturisit unul dintre motivele pentru care îi este greu să economisească bani. Acesta a declarat că are mai mulți bani de recuperat de la prieteni și cunoștințe decât are el de înapoiat. Pe de altă parte, artistul este mândru de copiii lui și a dezvăluit că își mai dorește un băiat.

Liviu Vârciu își mai dorește un băiat

Liviu Vârciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anda Călin. Din iubirea celor doi, au venit pe lume Anastasia, în vârstă de patru ani și Matei Liviu, în vârstă de 2 ani. Prezentatorul TV mai are o fiică, pe Carmina, în vârstă de 20 de ani, dintr-o relație din trecut cu Ami Teiceanu. Recent, Liviu Vârciu a dezvăluit că își mai dorește un băiat.

Matei îi spunem. E un Liviu în casă și nu mai vrea doamna să mai audă. Nu sunt diferit în postura de tată de băiat. Sunt mai liniștit un pic că am făcut și băiat. Sunt bine. Am făcut pereche. Tot timpul mi-am dorit pereche și mi-a dat Dumnezeu două fete și un băiat și sper să mai fac un băiat. Ca tată de băiat sunt la fel de liniștit, la fel de inconștient, sper să fiu un tată bun, un părinte bun”, a declarat Liviu Vârciu pentru EGO.ro.

Liviu-Varciu-imagine-adorabila-cu-fiul-lui-care-a-implinit-2-ani-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce nu poate Liviu Vârciu să economisească bani

Liviu Vârciu spune că speră ca în 10 ani să scape de datorii și să „pună un ban deoparte”.

„Sper în 10 ani să scap de datorii, să pun și eu un ban deoparte. Mai am câteva, nu mai ce știți voi. Acum vreau să mai pun deoparte pentru că suntem mulți acum și toți m-au moștenit. Toți sunt niște putori”, a mărturisit actorul.

De altfel, pe lângă acest motiv, Liviu Vârciu spune că nu poate să economisească bani deoarece este genul de persoană care sare mereu în ajutorul celor aflați la ananghie. Așadar, are mai mulți bani de recuperat de la prieteni și cunoștințe decât are el de înapoiat.

Nu reușesc să strâng niciun ban. Eu am trăit fără bani, am știut ce înseamnă să îți răspundă cineva la celălalt capăt al telefonului și să mă împrumute, așa că nu pot să refuz pe nimeni. Mai am certuri cu doamna (nr. soția lui, Anda Călin) care îmi zice să nu mai dau că nu o să-i mai văd înapoi. Nu mi-a dat nimeni până acum. Nu am recuperat nimic. Am dat mai mult decât am eu datorii. Dar eu încă fac bani. E o vorbă: de unde dai, de acolo ai”, a mai povestit Liviu Vârciu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton