Homepage  / Articole

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu se recăsătoresc

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu se recăsătoresc

de Redactia Tvmania

În ciuda scandalurilor, se pare că sentimentele celor doi au rămas la fel.

Miercuri seară, prezentatorul Happy Hour a fost agent matrimonial pentru un cuplu controversat: Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu, care au decis că se vor recăsători cât de curând.

.

Fosta soţie a lui Vârciu a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruţă unde a dat nas în nas cu Liviu. Aşezaţi pe Happylică, vădit emoţionaţi şi cu intenţii împăciuitoare, după luni bune în care şi-au aruncat cuvinte grele prin presă, cei doi şi-au împărţit priviri dulci.

Nu mare i-a fost surpriza Adelinei când Liviu s-a aşezat în genunchi şi a cerut-o din nou în căsătorie pe aleasa inimii sale. Povestea de dragoste dintre cei doi va avea şi o continuare, pentru că ea a acceptat să redevină doamna Vârciu.

.

Liviu regretă divorţul

Mai în glumă mai în serios, Adelina şi Liviu s-au îmbrăţişat, s-au sărutat şi şi-au făcut declaraţii de dragoste. Emoţionat până peste cap, actorul din serialul “Moştenirea” de la Pro Tv şi-a strâns în brate fosta viitoare soţie şi, cu lacrimi în ochi, a sărutat-o patimaş.

Descusuţi de Măruţă, cei doi au recunoscut că nu au încetat nici o clipă să se gândească unul la celalalt şi că acum sentimentele dintre ei sunt mai puternice ca niciodată.

“O să dam apartamentul de la Dristor cu chirie, pentru că sunt prea multe amintiri. O să stam în altă parte. De mâine o sa port verigheta. Îmi pare rău că am divorţat”, a ţinut Liviu să puncteze.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton