Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Liviu Vârciu și Anda Călin se căsătoresc, iar pregătirile sunt în toi. „O să fie evenimentul anului”

Liviu Vârciu și Anda Călin se căsătoresc, iar pregătirile sunt în toi. „O să fie evenimentul anului”
9

de Andra Stana,

Liviu Vârciu se căsătorește cu Anda Călin vineri, 17 septembrie. Evenimentul va avea loc la un restaurant din București. Pregătirile pentru ziua cea mare sunt în toi, iar vedeta Antenei 1 a anunțat deja că va fi o nuntă spectaculoasă.

Liviu Vârciu și viitoarea lui soție au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, dar iată că totul este bine când se termină cu bine. Prezentatorul este acum pregătit să facă pasul cel mare alături de femeia care i-a dăruit doi copii , scrie libertatea.ro.

Liviu Vârciu și Anda Călin se căsătoresc, vineri, 17 septembrie, la un local de fițe din Capitală.

Liviu Vârciu: „O să facem ce nu am făcut până acum niciodată”

„O să vedeţi vineri ce se va întâmpla. De fapt o să fie evenimentul anului. Eu împreună cu echipa mea o să facem ce nu am făcut până acum niciodată”, a spus Nicușor Stan, patronul sălii de eveniment, unde Liviu Vârciu va face nunta.

Prezentatorul TV a fost la degustarea meniului și a vrut să se asigure că invitații săi vor avea parte de cele mai delicioase preparate, apoi a a mers și să-și cumpere un costum pentru ziua cea mare.

Liviu Vârciu se căsătorește cu Anda Călin, după 5 ani de relație. Cei doi au împărțit și bune și rele, iar acum au decis că este momentul să facă și nunta.

Liviu-Varciu-si-Anda-Calin-se-casatoresc-iar-pregatirile-sunt-in-toi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce spune Liviu Vârciu despre Anda Călin

Vedeta își iubește nespus viitoarea soție și declară că nu a înșelat-o niciodată. Faptul că Anda Călin a fost tolerantă, înțelegătoare și l-a acceptat așa cum este, relația lor a funcționat și durează și în ziua de astăzi.

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor?

E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu la „Xtra Night Show”.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton