Homepage  / Știri / Televiziune

Liviu Vârciu va fi amfitrionul emisiunii „Zaza Sing”. Antena 1 a anunțat data de lansare!

Liviu Vârciu va fi amfitrionul emisiunii „Zaza Sing”. Antena 1 a anunțat data de lansare!

de Redactia Tvmania

UPDATE: Postul Antena 1 a anunțat data de începere a show-ului de talente „ZaZa Sing”. Emisiunea prezentată de Liviu Vârciu va debuta pe 5 aprilie. 

„În fiecare miercuri seara, de la 20.30, amfitrionul emisiunii „ZaZa Sing”, Liviu Vârciu, va aduce în casele românilor voia bună, distracția, dar și competiția”, se arată în comunicatul de presă trimis de canalul tv.

Știrea inițială:

Liviu Vârciu va fi prezentatorul show-ului de karaoke de la Antena 1, „ZaZa Sing”, pe care postul îl va lansa în această primăvară.

Simpaticul prezentator mărturisește că a primit propunerea cu multă bucurie, mai ales că e vorba de un show cu muzică, distracție și în care se cântă live.

„Propunerea de a prezenta „ZaZa Sing” a venit din partea unei echipe cu care eu muncesc de foarte mult timp, echipa coordonată de Mona Segall, și nu pot decât să mă bucur că s-au gândit la mine, înseamnă că mi-am făcut bine treaba până acum. Iar faptul că e un show de karaoke, în care se cântă live, în care distracția va fi maximă și în care câștigătorii vor fi și premiați nu poate decât să mă bucure și mai mult”, spune Liviu.

Prezentatorul „ZaZa Sing” mărturisește că deși nu obișnuiește să meargă foarte des la karaoke, acest gen de distracție nu îi este străin:

„La un moment dat am avut un club în care vineri seara organizam mereu karaoke și atunci mai cântam și eu. Deși nu merg în astfel de cluburi în mod frecvent, voi recupera acum cu emisiunea asta.”

Noul format de la Antena 1 nu e chiar… nou

În noul show de la Antena 1 iubitorii de muzică vor avea șansa să arate cât de bine stăpânesc muzica și versurile, dar să și câștige un premiu în bani. La „ZaZa Sing” se vor cânta toate genurile de muzică, dar versurile vor fi cele care contează și care vor alege câștigătorul. 

„ZaZa Sing” îi provoacă pe români să arate nu numai cât de mult iubesc muzica, ci și cât de bine știu versurile. De-a lungul mai multor probe, concurenții vor cânta și se vor întrece în versuri, acompaniați de orchestra din platou, astfel că la finalul fiecărei ediții va exista un singur câștigător. 

Vă reamintim că același show a fost, în 2008, și la Pro TV, cu Andra în rol de prezentatoare.

Citește și:

Antena 1 va avea în grilă un nou show. La „ZaZa Sing” se va face karaoke

Andra dă tonul distracției. Începe emisiunea „O-la-la!”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton