Homepage  / Știri

Liviu Vârciu va prezenta, din toamnă, show-ul „Ham talent”, la Antena 1

Liviu Vârciu va prezenta, din toamnă, show-ul „Ham talent”, la Antena 1

de Redactia Tvmania

În această toamnă, Liviu Vârciu va fi prezentatorul noului show de talente de la Antena 1, „Ham talent”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Liviu Vârciu

„Acest show avea nevoie de un translator priceput, iar eu sunt unul dintre puținii oameni care pot vorbi cu animalele”, glumește Liviu Vârciu.

Rolul i se potrivește mănușă lui Liviu, un mare iubitor de animale, dar în special de câini. Din dragoste pentru un câine, a dormit, în adolescență, o noapte în scara blocului.

„Am primit primul meu câine de la cel mai bun prieten, când aveam 14 ani. Era un ciobănesc german, pe care l-am botezat Mike. Mama mi-a spus că nu are ce să caute câinele în casă, a zis să îl scot afară, eu i-am spus că dacă pleacă el, plec și eu. Nu m-a crezut. Așa că am dormit o noapte cu el în scara blocului. Norocul meu a fost că mama și-a dat seama că nu are cu cine să se înțeleagă, așa că m-a lăsat cu el în casă”, își amintește Liviu. „A trăit 12 ani și a fost cel mai tare câine”, povestește prezentatorul show-ului „Ham talent”.

În prezent, Liviu are doi câini: un amstaff și un buldog francez, pe care îi iubește ca pe ochii din cap.

Te-ar putea interesa și:

Show-ul de talente cu animale de la Antena 1 se numește „Ham talent”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton