Homepage  / Știri

Liviu Vârciu va prezenta „Roata norocului” la Kanal D

Liviu Vârciu va prezenta „Roata norocului” la Kanal D

de Redactia Tvmania

De la sfârșitul lunii mai, Liviu Vârciu va prezenta la Kanal D “Roata Norocului”, un show care le va oferi românilor ocazia să câștige premii cu ajutorul inteligenței, dar și, după cum o spune și numele emisiunii, a norocului.

Concurenții vor putea câștiga de la electrocasnice, gadget-uri, baxuri de bere, kilograme de ciocolată, piese de mobilier, produse cosmetice, jucării, până la mașini și combustibil în cantități impresionante.

“< Roata Norocului> este un concurs în care, pentru a câstiga, românii nu trebuie să fie talentați sau culți, ci trebuie să aibă măcar un dram de noroc. E un concurs pentru toată lumea!  Sunt foarte bucuros că am intrat în echipa Kanal D, sunt convins că vom face un show de pomină, cu foarte multe premii, cu glume, fete frumoase, muzica bună și noroc din belșug”, a declarat Liviu Vârciu.

Emisiunea va fi difuzată de miercuri până vineri, de la orele 20.00. “Roata Norocului (“Wheel of Fortune”) este un format original american creat de Merv Griffin, care a avut premiera în SUA în 1975.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton