Homepage  / Cinema

Logan Lerman și Phoebe Dynevor joacă în comedia romantică „The Threesome”

Logan Lerman și Phoebe Dynevor joacă în comedia romantică „The Threesome”

de Andreea Hentea,

Proiectul care îi aduce împreună pe Logan Lerman („Trenul asasinilor”) și Phoebe Dynevor („Bridgerton”) este o comedie romantică intitulată „The Threesome”, care a fost achiziționată deja, în avans, de mai multe țări, scrie deadline.com.

Povestea din „The Threesome” se concentrează asupra unui tânăr îndrăgostit de multă vreme, pe care sentimentele îl conduc către un neașteptat triunghi amoros. El simte acum că are ocazia să-și transforme cea mai mare fantezie în realitate, dar când aceasta ia sfârșit, toți protagoniștii aventurii își văd viața dată peste cap și învață o lecție surprinzătoare din insolita lor experiență.

În rolurile principale vom vedea două tinere vedete care se bucură de mare popularitate în rândul fanilor: Phoebe Dynevor, devenită celebră după ce a interpretat rolul lui Daphne Bridgerton din popularul serial Netflix „Bridgerton”, și Logan Lerman, lansat în „Cei trei muschetari” – versiunea din 2011, cu Milla Jovovich.

Phoebe Dynevor a apărut în remake-ul britanic al serialului franțuzesc de mare succes „Zece la sută” și a încheiat recent filmările, alături de Alden Ehrenreich și Eddie Marsan, la „Fair Play”, un thriller plasat în lumea finanțelor.

După ce l-am văzut, alături de Brad Pitt și Sandra Bullock, în „Trenul asasinilor”, Logan Lerman filmează în prezent la cel de-al doilea sezon al apreciatului serial „Hunters”, difuzat de Amazon, în al cărui prim sezon a jucat alături de Al Pacino și Lena Olin.

Încă nu se știe cine va fi a treia persoană implicată în relația din filmul „The Threesome”, dar despre scenariu s-a spus deja că este o „comedie în care personajele au ocazia să întoarcă pe toate părțile consecințele faptelor lor, în genul cunoscutei comedii «Knocked Up» (2007)”.

Filmările vor avea loc anul viitor, iar filmul va fi regizat de Chad Hartigan („Little Fish”), după un scenariu de Ethan Ogilby. Proiectul a fost achiziționat deja, în avans, de mai multe țări, printre care Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Bulgaria, Ungaria, Slovacia și Polonia. În România filmul va fi distribuit prin Vertical Entertainment.

David Garrett, fondatorul și directorul studiourilor producătoare, Mister Smith Entertainment, a declarat: „Suntem încântați de răspunsul pe care acest scenariu alert și inteligent l-a primit din partea partenerilor noștri internaționali. Este un proiect care ne place foarte mult și pe care abia așteptăm să-l vedem finalizat”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton