Homepage  / Vedete

Logodnica lui Robert Pattinson vrea o nuntă într-un pub

Logodnica lui Robert Pattinson vrea o nuntă într-un pub

de Redactia Tvmania

Actorul Robert Pattinson și cântăreaţa şi dansatoarea FKA Twigs s-au logodit după o relație de numai șase luni. Noutatea este că viitoarea doamnă Pattinson își dorește o nuntă ieșită din comun. Mai exact, o ceremonie mai puțin formală, într-un pub, scrie yahoo.com/style.

robert-pattinson-and-girlfriend-fka-twigs

O sursă citată de publicația People a declarat că nunta celor doi va avea loc la vară. În timp ce părinții lui „își doresc o nuntă la biserică”, Twigs i-a luat prin surprindere cu ideea ei.

„Sunt nedespărţiţi. Ea locuieşte deja în casa lui”, a spus un prieten apropiat al starului britanic.

Robert Pattinson a avut anterior o relaţie cu actriţa Kristen Stewart, colega lui din franciza „Twilight”. Despre Kristen Stewart, surse citate de People.com susțin că a primit bine vestea logodnei lui Robert Pattinson.

„Kristen este bine. Lucrează și călătorește. Va supraviețui veștii că Robert s-a logodit”, a spus un prieten al vedetei. „A trecut peste asta și are propria ei viață de trăit”.

Ce alte vedete au ales o nuntă altfel

Dacă despre Cameron Diaz și Benji Madden știm că și-au organizat petrecerea de nuntă într-o zi de luni, în ceea ce îi privește pe Katy Perry și Russel Brand trebuie să ne aducem aminte locul ales pentru ceremonie: frumoasa India!

Ai spus „Da” unei ceremonii de nuntă ieșită din comun? Scrie-ne!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton