Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Logodnicul Elenei Marin dezvăluie cel mai mare secret al faimoasei de la „Survivor România”! Ce planuri are dacă ar câștiga competiția

Logodnicul Elenei Marin dezvăluie cel mai mare secret al faimoasei de la „Survivor România”! Ce planuri are dacă ar câștiga competiția
6

de Redactia Tvmania

Elena Marin nu a cedat până în momentul actual în fața competitorilor săi din show-ul „Survivor România” și se pare că motivul care o ține atât de puternică este cât se poate de important pentru ea. 

În ciuda conflictelor pe care le-a avut și le are în continuare cu colegii săi și mai ales cu eternul său rival, Zanni, Elena Marin este mai decisă ca niciodată să câștige premiul cel mare pus în joc la „Survivor România”. 

Scopul ei principal în cadrul show-ului de la Kanal D nu sunt prieteniile, ci premiul cel mare, chiar ea afirmând aceste lucruri de fiecare dată când a avut ocazia. Visul său o ține departe de răutățile celor din jur și o determină să ignore toate atacurile la adresa ei. 

Chiar dacă are viața grea în Republica Dominicană și de multe ori este surprinsă plângând, Elena Marin face față provocărilor pentru că are în minte un singur țel: câștigarea competiției!

 

Logodnicul Elenei Marin, detalii despre cel mai mare vis al Faimoasei

Cel care a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Elena Marin rezistă eroic în cadrul emisiunii Kanal D a fost chiar logodnicul său:

„Elena are un vis încă de acum câțiva ani. Vrea să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și deschide propria școală de dans, să facă o meserie din a fi profesoară pentru cei care vor să învețe să danseze. Vrea să îi învețe pe cât mai mulți copii să danseze, asta este ceea ce își dorește ea cu adevărat.
Și cred că se va descurca de minune, mai ales că iubește enorm copiii și are și un succes grozav la ei. Știu că ea este extrem de ambițioasă, când are un scop e imposibil de oprit”, a dezvăluit partenerul Faimoasei de la „Survivor România”, 

Elena Marin, conflict continuu cu Zanni și Sebastian Chitoșcă la „Survivor România 2021

Conflinctul dintre cei trei va continua chiar în ediția din această seară, Zanni fiind cel care o va urmări pe Elena Marin în junglă pentru a afla ce planuri are de această dată. Iubitul dansatoarei spune însă că Elena este tipul de om care să renunțe atât de ușor în fața greutăților:

„Ea va rezista cât de mult este posibil acolo, știe că, pe măsură ce trece timpul, este mai aproape de a-i îndeplini visul.

Știe că asta este marea ei șansă și nu va renunța. Elena nu a fost niciodată genul de fată care, în ciuda valorii, să încerce să profite. Nu a alergat după bani, nu a încercat să ceară sume mari pentru prestațiile ei, s-a mulțumit cu ceea ce avea. Ba chiar, pentru a câștiga mai mult, era dispusă să facă eforturi suplimentare, să își mai ia un job, doar pentru că nu era genul să ceară mai mult.

Nu cerea nu pentru că nu merita, ci pentru că îi era jenă, așa e caracterul ei. De altfel, se și vede asta, după replicile pe care le dă în emisiune, nu e genul care să fie dură când e atacată,” a dezvăluit Andrei pentru fanatik.ro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton