Homepage  / Trailer / Netflix

„Look Both Ways”, film Netflix. Tot ce trebuie să știi despre pelicula cu Lili Reinhart în rol principal. Intriga, trailer, data de lansare

„Look Both Ways”, film Netflix. Tot ce trebuie să știi despre pelicula cu Lili Reinhart în rol principal. Intriga, trailer, data de lansare
9

de Redactia Tvmania

Cunoscut anterior sub numele de „Plus/Minus”, noul film al lui Lili Reinhart va ajunge pe Netflix în august 2022. Ce știm până acum despre filmul cu Lili Reinhart în rolul protagonistei Natalie.

„Look Both Ways”. Ce e important de știut despre noul film Netflix

Netflix urmează să lanseze „Look Both Ways”, de la regizorul Wanuri Kahiu, în august 2022. Lili Reinhart se află în fruntea distribuției.

În spatele acestui proiect se află regizoarea multi-premiată Wanuri Kahiu, care a câștigat mai multe premii ale Academiei Africane pentru primul său film From a Whisper, dar filmul său Rafiki a fost cel care a făcut-o cunoscută la nivel mondial. Rafiki a fost selectat pentru a avea premiera la Festivalul de Film de la Cannes. Kahiu a fost, de asemenea, nominalizată și a câștigat premii la Festivalul Internațional de Film de la Dublin și la Festivalul Internațional de Film de la Chicago, printre altele, scrie whats-on-netflix.com.

Care este intriga din „Look Both Ways”, viitorul film de la Netflix

„Look Both Ways”, noul film de la Netflix, spune povestea lui Natalie, interpretată de Lili Reinhart.

Lili ReinhartIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În „Look Both Ways”, Natalie (Lili Reinhart) trăiește două vieți separate. Una în care se mută în Los Angeles și devine artistă și alta în care rămâne însărcinată și rămâne în orașul natal Austin, Texas. Ambele linii temporale implică o serie de suișuri și coborâșuri (și interesele lor amoroase, interpretate de David Corenswet, respectiv Danny Ramirez).

De asemenea, ele au în comun un factor crucial. Indiferent de circumstanțele care o înconjoară, Natalie trebuie să își echilibreze speranțele și visele cu problemele care apar la fiecare pas. Nu există un univers în care viața să fie perfectă; depinde de Natalie să profite la maximum de alegerile ei.

Cine face parte din distribuția Look Both Ways, film Netflix

În martie 2021, Netflix a anunțat că Look Both Ways (cunoscut la acea vreme sub numele de Plus/Minus) o va avea în rol principal pe Lili Reinhart.

Actrița este cunoscută pentru rolurile sale din proiecte precum Riverdale, Hustlers, Chemical Hearts.

După câteva luni, s-a aflat și numele celorlalți actori din distribuția noului film de la Netflix.

  • Danny Ramirez (cunoscut mai ales pentru Assassination Nation) îl va interpreta pe Gabe
  • David Corenswet (We Own This City)
  • Luke Wilson (The Royal Tenenbaums)
  • Nia Long (Big Momma’s House)
  • Andrea Savage (I’m Sorry)
  • Aisha Dae (The Bold Type)
  • Taylor Murphy (Everybody Wants Some!!)

Danny Ramirez este probabil interesul amoros al personajului Natalie, interpretat de Reinhart. Actorul a fost văzut cel mai recent în „The Falcon and the Winter Soldier” în rolul lui Joaquin Torres și a jucat rolul lui Mario Martinez în „On My Block”.

Când va fi lansat „Look Both Ways” pe Netflix

Filmul va fi lansat pe Netflix pe 19 august 2022 la nivel global. Pelicula „Look Both Ways” este etichetată ca fiind „Potrivită pentru vârste de la 12 ani în sus”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton