Homepage  / Știri

Look TV lansează „Fifty – Fifty”, reality-show-ul care îţi aduce o grămadă de bani

Look TV lansează „Fifty – Fifty”, reality-show-ul care îţi aduce o grămadă de bani

de Redactia Tvmania

„Fifty – Fifty”, un altfel de reality show decât cel cu care publicul a fost obişnuit până acum, îşi face loc în grila Look TV, începând de sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 21.00.

Format produs special pentru Look TV, „Fifty – Fifty” este o combinaţie căreia cu greu îi poţi rezista între umor de calitate, personaje tonice, spumoase şi excentrice şi bani care ajung direct la ce mai fidel telespectator.

Pe parcursul celor 15 episoade, Lali şi Vasile, cele două personaje care formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului, căci împart totul ca fraţii – munca, binele şi răul, locuinţa, mâncarea, banii – au câte o misiune diferită de îndeplinit. Scopul este de a creşte jackpot-ul iniţial de 15.000 de lei; dacă reuşesc, primesc un bonus financiar, iar dacă nu, încasează o amendă usturătoare care le micşorează suma.

La final, câştigul va fi împărţit cu cel mai fidel telespectator al show-ului. Pe data de 26 ianuarie, când are loc premiera, vor fi oferite toate detaliile legate de felul în care publicul îşi poate creşte şansele de a se înscrie în cursa pentru premiu.

Protagonistii show-ului sunt doua personaje diametral opuse: Lajos (Lali) Gabor este gabor, unul atipic, „însetat de cultură” şi  prieten cu toată lumea, în toată lumea; Vasile Blaga este actor la Teatrul de Nord din Satu-Mare unde  a  jucat în peste 150 de spectacole şi e cunoscut publicului telespectator din proiectul „Ştirile de sâmbăta asta”.

„<> este, în primul rând, un reality show la care se va râde mult. Nu ne-am propus să revoluţionăm genul, dar, după câteva filmări, ne-am dat seama că emisiunea chiar se diferenţiază de tot ce este acum în piaţa media”, declară Lucian Moldovan, producător executiv.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton