Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lora a îmbrăcat rochia de mireasă. Fanii au reacționat imediat

Lora a îmbrăcat rochia de mireasă. Fanii au reacționat imediat
13

de Andra Stana,

Lora, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, și-a surprins recent fanii. Cântăreața a postat pe Instagram un video în care probează o rochie de mireasă. Ce răspuns le-a dat fanilor care au întrebat-o dacă se mărită în curând.

Deși s-a filmat în timp ce proba o rochie albă de mireasă, Lora a anunțat că nu se pregătește încă de nuntă. Artista a explicat că, atunci când se va întâmpla, ea va da vestea cea mare fanilor, scrie libertatea.ro.

De câțiva ani, Lora formează un frumos cuplu alături de Ionuț Ghenu. Fanii vor să o vadă pe artistă din nou mireasă, dar nunta se lasă așteptată.

Pe contul de Instagram, Lora a postat un video în care probează o rochie de mireasă, iar fanii ei au fost convinși că artistaa se pregătește de marele eveniment.

„Dragă, strălucești! Te iubesc foarte mult!”, „Nu se poate! Radiezi de fericire!”, au fost câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat aceștia la postarea vedetei.

Doar mă distrez, draga mea. Dacă e ceva(nunta)… o să fii invitată”, a scris artista într-un alt comentariu la postarea sa.

Lora, despre nunta sa cu Ionuț Ghenu: „Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva”

Recent, Lora a vorbit despre nunta cu Ionuț Ghenu, însă nu a specificat când va avea loc.

Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă.

Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta”, a declarat Lora de curând, pentru SpyNews.ro.

Lora a îmbrăcat rochia de mireasă. Cum au reacționat faniiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton