Homepage  / Vedete româneşti

Lora a spus care este secretul siluetei sale de invidiat. Cum reușește să scape de pofta de dulce

Lora a spus care este secretul siluetei sale de invidiat. Cum reușește să scape de pofta de dulce
7

de Roxana Mirea,

Lora are 40 de ani, însă pare cu mult mai tânără, lucru pe care nimeni n-ar putea să îl conteste. Artista este într-o formă de zile mari și are mare grijă de modul în care arată. Într-un interviu recent, Lora a povestit cum reușește să se mențină în formă și care este secretul siluetei sale de invidiat.

Cum reușește Lora să se mențină în formă

Lora a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Ei bine, artista nu urmează o dietă strictă, însă încearcă pe cât posibil să mănânce cât se poate de sănătos. Vedeta se ferește de dulciuri și a dezvăluit ce suplimente ia pentru a face față poftei de zahăr.

„Nu am o dietă! Mănânc orice, doar să nu fiu intolerantă sau alergică la chestia aia. Mănânc dulce, dar rar pentru că atunci când simți nevoia de dulce e o carență de crom, iar eu îmi iau suplimente. Dacă iei câte o pastiluță de crom îți dispare pofta de dulce, că de fapt lipsește ceva. Mi-am învățat corpul practic, m-am înconjurat de oameni care știu”, a povestit Lora, pentru Spynews.ro.

cum-reuseste-lora-sa-se-mentina-in-forma-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Nu prea merg la sală”

De asemenea, Lora a povestit și ce mănâncă ea într-o zi.

Dimineața mănânc ouă sau omletă cu legume, la prânz mănânc o supă și pește, legume sau pui cu legume, îmi place să am o supă pe zi măcar. Seara încerc să mănânc la o oră cât mai ok, dar se întâmplă să mănânc și la 10-11, dar am grijă ce mănânc, mănânc pește, depinde. Între mese încerc să mănânc un măr sau un alt fruct”, a mai zis ea.

Lora a mai spus că nu reușește să ajungă prea des la sala de fitness, însă face sport acasă.

Nu prea merg la sală, mi-am propus să merg, am acasă salteluță de sport și am și un stepper, am o tipă pe youtube cu care îmi place să mă antrenez. Acasă face genuflexiuni sau abdomene, trebuie să ai un ritual acasă, eu cred foarte tare în ritualul de frumusețe și de sănătate”, a mai povestit Lora.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton