Homepage  / Vedete româneşti

Lora a spus ce nu i-ar ierta niciodată iubitului ei, Ionuț Ghenu. „Îți închid ușa pentru totdeauna”

Lora a spus ce nu i-ar ierta niciodată iubitului ei, Ionuț Ghenu. „Îți închid ușa pentru totdeauna”
9

de Roxana Mirea,

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șapte ani de zile. Recent, artista a dezvăluit ce nu i-ar ierta niciodată bărbatului de lângă ea. De asemenea, Lora a discutat și despre certurile care mai apar în relația ei cu Ionuț Ghenu.

Ce nu i-ar ierta niciodată Lora lui Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu se iubesc la intensitate maximă și au planuri serioase de căsătorie. Totuși, există ceva ce artista nu i-ar ierta niciodată partenerului ei. Lora spune că orice femeie trebuie „să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist”.

Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna. Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri”, a spus Lora pentru click.ro.

Lora, ședință foto provocatoare în Paris. Cum s-a pozat alături de iubitul ei. „Flirt în Paris” (25)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lora, despre certurile dintre ea și Ionuț Ghenu

Lora a vorbit și pe subiectul certurilor care, inevitabil, apar în orice cuplu. Întrebată cine cedează primul atunci când apare câte o discuție în contradictoriu între ea și Ionuț Ghenu, Lora a spus că „depinde de ceartă”.

Depinde de ceartă. Am învățat să acceptăm că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă și e ok. Când omul de lângă tine e încărcat și nervos e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune.

Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită. Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta dacă omul iubit plânge?”, a declarat Lora.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton