Homepage  / Vedete româneşti

Lora a spus pe ce nu ar da niciodată banii. „Nu sunt zgârcită, dar pot părea așa”

Lora a spus pe ce nu ar da niciodată banii. „Nu sunt zgârcită, dar pot părea așa”
9

de Roxana Mirea,

Chiar dacă are o situație materială bună, Lora nu aruncă banii în stânga și în dreapta. Artista nu se consideră o perioasă zgârcită. Ea spune că are doar alte principii asupra vieții și asupra cheltuielilor. Iată pe ce nu ar da banii niciodată Lora.

Lora a spus pe ce nu ar da niciodată banii

Lora este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi și beneficiază de o situație materială bună. Ei bine, artista este foarte atnetă pe ce cheltuie banii. Lora a dezvăluit că nu ar cheltui sume prea mari pe genți, pantofi sau alte articole vestimentare și accesorii care aparțin brand-urilor foarte scumpe. De asemenea, ea a spus că nu ar da niciodată bani pe iubire, pentru că aceasta este neprețuită.

Pe de altă parte, Lora a devenit femeie de afaceri și și-a deschis propriul brand de produse cosmetice și produse de îngrijire.

Cine dă bani pe iubire?! Încearcă cineva? Eu n-aș da niciodată bani pe asta. N-aș da bani pe chestii care, nu știu, haine scumpe, genți… Nu că n-aș da niciodată, dar deocamdată nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât. Pentru că eu construiesc la un brand al meu și atunci știu ce înseamnă fiecare ban. Am altă percepție asupra finanțelor. Nu sunt zgârcită, dar pot părea așa, pentru că sunt cumpătată”, a povestit Lora pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Lora, ședință foto provocatoare în Paris. Cum s-a pozat alături de iubitul ei. „Flirt în Paris” (30)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce Lora și Ionuț Ghenu au amânat nunta

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au amânat încă o dată nunta. Artista a fost împiedicată să-și pună pirostriile mai întâi de pandemia de coronavirus, care a ținut doi ani. Acum, a apărut altceva care să-i strice planurile, ci anume războiul din Ucraina.

Așadar, Lora și Ionuț Ghenu nu se prea grăbesc să-și uneasă destinele și așteaptă un context favorabil pentru a spune marele „Da”.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru Click!.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton