Homepage  / Vedete româneşti

Lora, clipe dureroase în ultima noapte în Bali. „Am căzut din picioare, am crezut că mor. Am început să urlu”

Lora, clipe dureroase în ultima noapte în Bali. „Am căzut din picioare, am crezut că mor. Am început să urlu”
7

de Roxana Mirea,

Lora și iubitul ei s-au întors acasă după o vacanță prelungită în Bali. Totuși, artista a trecut prin clipe dureroase în ultima noapte în Bali. Printre lacrimi, aceasta le-a povestit fanilor ei de pe rețelele sociale ce s-a întâmplat. „Ultima noapte în Bali a fost una dintre cele mai dureroase din viața mea”, a scris Lora în dreptul clipului publicat pe Facebook.

Lora, clipe dureroase în Bali

Lora s-a întors în România, după o vacanță de câteva luni în Bali. Din nefericire, artista a trăit clipe de coșmar înainte să se întoarcă în țară. Ea a avut grijă de câțiva pui de pisică, iar în ultima seară în Bali, a asistat la un moment care a marcat-o. Un câine din resort a atacat pisoii și a omorât o parte dintre ei. Printre lacrimi, Lora a povestit ce s-a întâmplat și cum a reușit să salveze doi dintre pisoi.

lora-clipe-dureroase-in-bali-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Asta e ultima zi de Bali pentru noi, dar nu asta este vestea tristă, ci faptul că ăștia sunt singurii puiuți care au mai rămas, că frățiorii lor… din cinci au rămas doi, înțelegeți voi. I-am găsit azi-noapte întinși pe iarbă, am căzut din picioare, am crezut că mor. Am început să urlu… A intrat un câine mare și negru în resort. Sunt foarte speriați, traumatizați, i-am luat în casă, dar problema este că plec azi. Am vorbit cu prieteni români care sunt aici, care au casă și curte, să mă ajute cu ei și cu mămica lor o perioadă, așa am reușit să le găsim familie.

Bine că am salvat doi, vă imaginați ce a fost aici. I-aș lua în România, numai că durează două luni actele, am înțeles, am avut grijă de ei de când erau în burtică, mi-e greu să accept ce s-a întâmplat. Cam asta e cu legea junglei”, a spus Lora, pe Instagram și Facebook, cu lacrimi în ochi, potrivit libertatea.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton