Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lora, declarații incendiare după plecarea de la „Vorbește lumea”: „Nu pot renunța la mine ca să fiu prezentatoare de matinal”

Lora, declarații incendiare după plecarea de la „Vorbește lumea”: „Nu pot renunța la mine ca să fiu prezentatoare de matinal”
7

de Redactia Tvmania

Lora a hotărât să se retragă din emisiunea „Vorbește lumea” într-un moment în care nimeni nu se aștepta. Decizia ei a stârnit curiozitate în rândul fanilor săi, care au dorit să afle adevăratul motiv pentru care aceasta a decis să plece de la Pro TV. 

Vineri 11 iunie, Lora anunța în direct la Pro TV că a hotărât să se retragă din proiectul „Vorbește lumea” pentru a se ocupa mai mult de cariera și afacerile sale. Explicația dată de artistă la finalul săptămânii trecute se pare că nu i-a mulțumit pe fanii ei, care au considerat că se află mult mai multe lucruri în spatele hotărârii sale. 

De ce a plecat Lora de la „Vorbește lumea”

Pentru a-i lămuri pe toți, Lora a decis să răspundă întrebărilor fanilor săi primite în mediul online. Tot acolo, aceasta a făcut o serie de mărturisiri tăioase care fac referire la plecarea sa din Pro TV:

„Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni -vineri. Abia am reușit să fac față prima dată
Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam…și tot a fost greu pentru că am un business de crescut. Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci, mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar asta e principalul motiv și consider că este întemeiat.”, a dezvăluit Lora în mediul online.

Imediat după ce a părăsit emisiunea, Lora nu a stat pe gânduri și a plecat într-o vacanță pentru a-și reîncărca bateriile. Vedeta nu a dezvăluit destinația aleasă. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton